Connect with us

Lifestyle

Кока-Кола пуска и в България функционалната си напитка с добавени минерали – Aquarius

Avatar

Публикувано

на

Aquarius 4

Компанията въвежда в цяла Европа нова гама функционални напитки на основата на вода обогатена с минерали

Кока-Кола разширява продуктовото си разнообразие на българския пазар, като добавя нова иновация – функционална напитка на основата на вода обогатена с минерали – Aquarius Water+. Продуктът е създаден в подкрепа на активния начин на живот на поколение, което иска да постига успехи и да се наслаждава пълноценно на живота. Новата функционална напитка се предлага в два варианта – обогатена с магнезий, който допринася за намаляване на умората и отпадналостта и с цинк, който подпомага нормалната функция на имунната система.

„Ние непрекъснато разчитаме на проучвания и създаваме нови рецепти и продукти. Те се разработват в нашите иновационни центрове, за да можем да предлагаме на потребителите продукти, които отговарят на новите вкусове и промените в начина им на живот. Aquarius Water+ е важна част от нашата стратегия за развитие през 2021 г. Това е една от иновациите, които ще ни позволят да бъдем все по-близо до нашите потребители и да задоволим техните динамично променящи се потребности и очаквания.“, споделя Ирина Михайлова, Старши бранд мениджър „Негазирани напитки“ в Кока-Кола България.

Aquarius water + е обогатена с минерали напитка на водна основа с натурални вкусове и малко калории. Новата гама е предназначена за моментите, когато очакванията към напитката са по-високи – да е освежаваща и хидратираща като вода, но с много повече в нея. Напитката се предлага в два варианта – Aquarius Water+ с вкус на лимон и обогатен с цинк, който подпомага нормалната функция на имунната система и Aquarius Water+ с вкус на червен портокал и обогатен с магнезий, който допринася за намаляване на умората и отпадналостта. Една бутилка от 400 ml Aquarius Water+ покрива 30% от препоръчителния дневен прием за всеки от двата минерала и съдържа 14 kcal / 100 ml.

Aquarius 2

„Напитката е вдъхновена от поколението, фокусирано върху постиженията – тъй като всеки вариант съдържа различен основен минерал, необходим в забързаното ни ежедневие. Магнезият и цинкът са от съществено значение за оптималното функциониране на телата ни. Телата ни постоянно губят вода, цинк и магнезий, които не могат да произведат сами, така че единственият начин да осигурим оптималното ниво на тези минерали е чрез това, което консумираме.”, споделя още Ирина Михайлова.

Aquarius Water+ вече е достъпен на пазарите в Централна и Източна Европа, а пускането на продукта в България е вече факт, като зареждането в търговската мрежа е поетапно в цялата страна. За повече информация относно Aquarius Water+, моля, посетете www.coca-cola.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement