Connect with us

Събития

Коледен подарък за почитателите на CIRQUE DU SOLEIL.

Avatar

Публикувано

на

VAREKAI promo

ВЕСЕЛА КОЛЕДА С МНОГО ПОДАРЪЦИ ОТ СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС И ШОУТО НА CIRQUE DU SOLEIL!

ВСИЧКИ БИЛЕТИ ЗА УНИКАЛНИЯ СПЕКТАКЪЛ ЩЕ СА С 10 % ОТСТЪПКА САМО ОТ 20 ДО 30 ДЕКЕМВРИ!

Varekai на Cirque Du Soleil ще изнесе 4 представления в «Арена Армеец» на 26, 27 и 28 май 2017

Varekai е един от най-грандиозните спектакли на Cirque du Soleil. Той пресъздава мита за Икар, с пищни костюми, оригинална музика на живо, главозамайващ декор и спираща дъха акробатика. Трупата е омагьосала над 10 милиона зрители в 130 града в 23 държави.

СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС е подготвила специален подарък за почитателите на CIRQUE DU SOLEIL. Те ще бъдат зарадвани с коледна промоция. От 20 до 30 декември включително всички билети за шоуто Varekai ще бъдат с празнична отстъпка от 10 %! Те могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро и Ивентим в страната, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Advertisement

Само закупилите билети онлайн в периода от 20 до 30 декември, освен отстъпката от 10 %, ще имат възможност да се включат в томбола за 50 специални подаръци с марката на CIRQUE DU SOLEIL: пъзели, ключодържатели, оригинални дискове с музиката от Varekai, както и календари на София мюзик ентерпрайсис за 2017. Десет печеливши ще имат уникалната възможност за лична среща с част от артистите в спектакъла и за разходка зад кулисите му.

Весели празници!

Continue Reading
Advertisement