Connect with us

Общество

Коледни и новогодишни подаръци от Театър „Български армия“ на цени от 7 лева!

Avatar

Публикувано

на

коледни намаления

За поредна година Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” дава възможност на своите зрители да се насладят на коледни и новогодишни подаръци, които не се ограничават само до празничните дни през ДЕКЕМВРИ, а могат да бъдат отворени и споделени през ЯНУАРИ и ФЕВРУАРИ!

През последните дни на декември – 27 /вторник/ , 28 /сряда/ , 29 /четвъртък/ и 30 /петък/, касата на Театър „Българска армия” ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* за  ДЕКЕМВРИ, ЯНУАРИ и ФЕВРУАРИ на ЦЕНА от 7 лева!

В Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ може да гледате:

„ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР”  е романтична комедия  с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.
„ОТЕЛО”спектакъл без излишни „финтифлюшки“, подобно на съвършено шлифован скъпоценен камък, сияещ със строга, но магнетична светлина. Историята на пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за Любов, Измама, Ревност и Смърт.
„ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ“Действието се развива в една единствена нощ -преди обесването. Нощ, в която Левски ще изповядва сам себе си, а зрителят ще се опита да намери отговор на стряскащите и до днес въпроси за предателството, за идеалите, за цената на свободата.

 „ДЕКАМЕРОН” – сластен, предизвикателен и на места неприличен (според баба Ви) комедия на Джовани Бокачо, който гарантирано ще отвори сетивата Ви за още, и още театър!

Advertisement

„В ПОЛИТЕ НА ВИТОША” – драма написана преди повече от 100 години
от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на историческата любовна история на Явор и Мина, вплетена в политически интриги и проблеми актуални и до днес.
„МНОГО ШУМ ЗА НИЩО“ е гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на голям зрителски интерес на сцената на Театър „Българска армия“.
„СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА” – комедия, разкриваща съдбата на унизения артист в една действителност твърде близка до нашата, но за щастие разказана като увлекателна приказка. Спектакълът ви повежда в история на двама пътуващи артисти, които стават свидетели на нелепи драми.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА www.tba.art.bg
*Намалението важи само постановки продукция на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.

Continue Reading
Advertisement