Connect with us

Tехнологии

Коледни пакети с филми за цялото семейство от VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

VIVACOM предлага празнични филмови пакети на специални цени във VIVACOM Видеотека за интерактивната телевизия, за да се погрижи за по-приятното и весело изкарване на празничните дни на своите клиенти и техните семейства. Разнообразието от предлагани заглавия е голямо и включва от анимационни филмчета за най-малките, до любими заглавия от световното и българското кино за по-големите.

Всеки пакет съдържа по 6 филма в HD качество и се предлага на специална цена от 9.90 лв. с вкл. ДДС. Изключение е пакетът Класическо БГ Кино, който включва 10 от най-любимите и предпочитани български заглавия като „Дами канят“, „С деца на море“ и „Господин за един ден“ на цена от 8.90 лв. с вкл. ДДС. Достъпът до закупеното съдържание се осъществява за период до 48 часа.

За коледното настроение в празничните дни се грижи пакетът с коледни филми. А за забавлението на малчуганите са предвидени два пакета с анимационни филми. Те включват нови детски заглавия като “Ману Бързолета”, „Гномчета вкъщи“, „Чаровният принц“, “Шантаво семейство“ и др.

Клиентите, които искат да се насладят на творчеството на съвременното българско кино, могат да изберат пакета Ново БГ Кино. Той събира 6 от най-драматичните игрални филми в тази категория.

Сред останалите предложения са препоръчани заглавия, семейни филми, екшъни, комедии, а за феновете на филмите на ужасите е предвиден и пакет Страшни филми.

Advertisement

Промоционалните цени на филмовите пакети са валидни за всички нови и настоящи клиенти на интерактивната телевизия на VIVACOM до 31 януари 2021 г., като достъпът до тях е безплатен за клиенти с абонамент за филмов пакет MAXI.

Всички заглавия могат да бъдат открити тук.

 

Continue Reading
Advertisement