Connect with us

Tехнологии

Коледни пакети с филми за цялото семейство от VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Firefox Screenshot 2020 12 21T08 49 08.188Z

VIVACOM предлага празнични филмови пакети на специални цени във VIVACOM Видеотека за интерактивната телевизия, за да се погрижи за по-приятното и весело изкарване на празничните дни на своите клиенти и техните семейства. Разнообразието от предлагани заглавия е голямо и включва от анимационни филмчета за най-малките, до любими заглавия от световното и българското кино за по-големите.

Всеки пакет съдържа по 6 филма в HD качество и се предлага на специална цена от 9.90 лв. с вкл. ДДС. Изключение е пакетът Класическо БГ Кино, който включва 10 от най-любимите и предпочитани български заглавия като „Дами канят“, „С деца на море“ и „Господин за един ден“ на цена от 8.90 лв. с вкл. ДДС. Достъпът до закупеното съдържание се осъществява за период до 48 часа.

За коледното настроение в празничните дни се грижи пакетът с коледни филми. А за забавлението на малчуганите са предвидени два пакета с анимационни филми. Те включват нови детски заглавия като “Ману Бързолета”, „Гномчета вкъщи“, „Чаровният принц“, “Шантаво семейство“ и др.

Клиентите, които искат да се насладят на творчеството на съвременното българско кино, могат да изберат пакета Ново БГ Кино. Той събира 6 от най-драматичните игрални филми в тази категория.

Сред останалите предложения са препоръчани заглавия, семейни филми, екшъни, комедии, а за феновете на филмите на ужасите е предвиден и пакет Страшни филми.

Advertisement

Промоционалните цени на филмовите пакети са валидни за всички нови и настоящи клиенти на интерактивната телевизия на VIVACOM до 31 януари 2021 г., като достъпът до тях е безплатен за клиенти с абонамент за филмов пакет MAXI.

Всички заглавия могат да бъдат открити тук.

 

Continue Reading
Advertisement