Connect with us

Кино

Комедията “Летовници” с „Награда на публиката” на фестивала „Златна роза” 2016 г.

Avatar

Публикувано

на

Letovnici Bilboard

Новата българска комедия „Летовници” на режисьора Ивайло Пенчев бе удостоена с „Наградата на публиката” на фестивала „Златна роза” 2016 г.

„Много съм щастлив от това признание. За мен и екипа това е емоционален момент, защото „Награда на публиката” е най-искрената оценка и показва, че хората наистина харесват филма.”, споделя Ивайло Пенчев. „Разбира се, тя се дължи и на прекрасния актьорски съства, който съумява да предаде, както забавните, така и по-драматичните ситуации в човешките отношения. Радваме се, че сме успели да докоснем публиката, да я развълнуваме и зарадваме, и че българинът умее да се смее и забавлява и да споделя хубавите моменти в живота”.

gamov_02-copy

„Летовници” е съвременна комедия, която проследява няколко сюжетни линии и разказва историите на различни хора, които отиват на почивка и попадат заедно в един малък семеен хотел на морето. От младото семейство (Китодар Тодоров и Милена Аврамова), през богата реститукта и нейната бедна приятелка (Анета Сотирова и Пламена Гетова), до двойката студенти – единият решен да забогатее на всяка цена (Ивайло Драгиев), а другата гребе от живота с пълни шепи (София Бобчева), уж случайно попадналия сред тях доктор (Станимир Гъмов) и разбира се, съдржателят на семейния хотел (Васил Банов), който има всевъзможни планове как да припечели повечко от летовниците и неговата съпруга (Раиса Полякова) – рускиня, останала в България от времето на годините му като „гларус”… всички искат да преживеят едно щуро лято, но попадат в непредвидени и забавни ситуации.

Забавлявайки се с несгодите и капаните, които дебнат летовниците, зрителят със смях ще открие, че щастието се крие в отношенията с най-близките ни хора, а не е заровено в пясъка на морския плаж.

Филмът е заснет на живописните черноморски плажове в Синеморец, което допълните допринася за емоцията, която носи нашето море.

Advertisement

„Летовници” ще тръгне по кината на 7-ми октомври 2016 г.

Facebook страница: https://www.facebook.com/Letovnitzi

уебсайт: http://www.letovnici.bg

трейлър в YouTube:

Advertisement

 

Кратък трейлър (30”) :

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement