Открийте ни и в

Общество

Компании от Европа и Азия с интерес към предстоящия “Международен форум за Бизнес и Туризъм” 2015

публикувано

на

Компании от Европа и Азия с интерес към предстоящия "Международен форум за Бизнес и Туризъм" 2015 139

“Международен форум за Бизнес и Туризъм” ще се проведе на 12 септември 2015 в RADISSON BLU GRAND HOTEL SOFIA.

Форумът е иницииран от организаторите на Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн – ВИП Комюникейшън.
Организаторите по традиция ще привлекат като партньори Българската търговско-промишлена палата, Българската агенция за инвестиции, браншови организации и други.
Дипломатически представители, представители на бизнеса и туристически области, представители на медии ще бъдат сред участниците във форума.
По време на форума ще бъдат организирани срещи и конференции по проблемите на бизнеса и туризма както в България, така и в международен план. Ще бъде насочено вниманието към широко международно сътрудничество в сферата на бизнеса и туризма. Ще бъдат представени новите проекти за развитието на бизнеса и туризма както на Балканите, така и на международно ниво.
В програмата на форума ще бъдат включени проекти за държавни инвестиции, мащабни частни инвестиции, ще бъдат представени успехите в секторите на бизнеса и туризма, международното сътрудничество в тези сфери.
Събитието стартира в събота (12.09) от 14 ч. с Конференция “Развитие на международния бизнес и туризъм. Успешно развитие на международни проекти и нови идеи за България, Балканите, Азия и Еворпа. Равносметка от Сезон Лято 2015 – Туризъм в България и на Балканите”.

Реклама