Connect with us

Lifestyle

Конкурс за фотомонтаж обявява Замъкът „Влюбен във вятъра”

Avatar

Публикувано

на

1 1

Замъкът „Влюбен във вятъра” обявява конкурс за фотомонтаж със солиден награден фонд от 1400 евро. Конкурсът, наречен „Приказният замък”, се провежда чрез платформата VOUBS и е отворен за напреднали и професионални фотографи от цял свят.

Целта му е участниците да разкрият своите професионални умения и креативност, като използват специализиран софтуер и различни техники на монтаж и обработка на специално качените за целта снимки в сайта zamaka.bg. Очаква се в надпреварата да се включат фотографи, дизайнери, художници и всеки, който може да работи с Photoshop или други подобни програми за фото манипулации.

Наградите са вдъхновяващи – 700 евро за първо място, 400 евро за второ и 300 евро за трето място.

Конкурсът ще се проведе в един кръг и ще продължи 60 дни. Регистрацията за участие ще започне на 13 март и ще приключи на 26 април. Победителите ще бъдат определени чрез гласовете на 5-членно жури и чрез гласовете на потребителите. Конкурсните творби ще бъдат оценявани по оригиналност, техника, творчество, описание и завършеност. Гласуването ще стартира на 27 март, а през последните 7 дни на състезанието – до 10 май, класирането и резултатите ще бъдат видими на сайта на VOUBS.Победителите ще бъдат обявени на 11 май.

Continue Reading
Advertisement