Connect with us

Музика

Константин Белчев: „Дъщерята на Гала ще бъде моето момиче“

Avatar

Публикувано

на

Konstantin Belchev i Lazar Vulchev

„Дъщерята на Гала ще бъде моето момиче в новия ми клип“, сподели синът на Михаил и Кристина Белчеви – Константин в специално интервю за BG MUSIC CHANNEL. Във видеото, освен Мари Будева, участие ще вземе и актьорът Калин Сърменов. Това ще бъде вторият видеоклип на младия музикант, а парчето се казва „Нежен момент“ и е първо в дебютния му албум „Свръхдоза любов“.

В откровен разговор с водещия на BG MUSIC CHANNEL – Лазар Вълчев, Константин сподели, че трябва да извърви много дълъг път докато се доближи до нивото на баща си: „Определено има много големи очаквания към мен и се надявам да продължа по неговите стъпки и да не го изложа“.

Любовта, от която е обграден, е и неговото творческо вдъхновение. Въпреки че наскоро се е разделил с приятелката си, с която са били две години, е намерил муза в лицето на актрисата Елен Колева, която прегръща страстно на обложката на дебютния си албум.

Какво още разказа Константин Белчев пред камерата на BG MUSIC CHANNEL, може да видите в предаването BG MUSIC LOADING в официалния канал на телевизията:

От 1-ви септември BG MUSIC CHANNEL е в изцяло нов формат. Телевизията излъчва само и единствено български хитове.
BG MUSIC CHANNEL започна излъчването си през 2013 г. с видеоклипа на емблематичната песен “Моя страна, моя България” на Емил Димитров. Програмата на телевизията включва единствено и само модерна българска музика.
Програмата на BG MUSIC CHANNEL излъчва мултикаст сигнал SD 16:9 и FULL HD (1920×1080) 24 часа, 7 дни в седмицата и се разпространява активно чрез кабелни мрежи и дигитални платформи на операторите в цялата страна.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement