Connect with us

Музика

Концертът на While She Sleeps в София е разпродаден на 70%

Avatar

Публикувано

на

While She Sleeps Poster 1

Концертът на английските метълкор машини – While She Sleeps е на път да се разпродаде напълно, 2 месеца преди датата на събитието – 7-ми ноември, което ще се проведе в столичния клуб *Mixtape 5*.  Групата прави европейско турне, при което София няма да бъде пропусната, благодарение на Грешния Организатор.

Билетите за концерта се продават в мрежата на ticketlogic.bghttps://wrongevents.ticketlogic.bg/ или www.bilet.bg/каси/. Цената им е 20лв.

Събитието в Фейсбук е тук – https://www.facebook.com/events/1074935969252115/

 While She Sleeps са английска метълкор група създадена през 2006 г. в Шефилд. Музиката им е повлияна от групи като ThriceSlipknotFoo Fighters, Underoath, RefusedComeback Kid,Gallows and Alexisonfire. Звукът на групата се отличава с ниско настроени китари, силни бас тонове, крещящи вокали и бърз ритъм на барабаните, понякога допълнени с мелодични китари и интерлюдии на пиано. Запитан за развитието между техния дебютен мини-албум и This Is The Six, китаристът Welsh твърди, че те не са променили драстично звученето си – „супер тежко, но освен това и твърде мелодично“.

Continue Reading
Advertisement