Открийте ни и в

Музика

Концерт на „Легендите“ ще се излъчва онлайн за всички българи по света

Avatar

публикувано

на

Концерт на „Легендите“ ще се излъчва онлайн за всички българи по света 141

На 5 и 6 февруари супергрупата „Легендите“ ще изнесе два ексклузивни концерта на сцената на столичния Sofia Live Club. Почитателите на българския рок ще могат да гледат втория концерт на групата онлайн в реално време от всяка точка на света.

Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от Тангра ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години. Участието на „Легендите“ идва само два месеца след края на първото им национално турне и концерта им в Зала 1 на НДК в София. Тогава залата беше разпродадена дни преди събитието и много от феновете не успяха да се сдобият с билети.

На 6 февруари, точно в 22.00 ч. българско време, феновете на българския рок от целия свят ще могат да гледат клубния концерт на „Легендите“ в Sofia Live Club онлайн в реално време през концертната платформа www.stageit.com.

Желаещите ще могат  да закупят „виртуален“ билет за концерта през своя Фейсбук профил:

https://www.stageit.com/the_legends_online_concert/2_live_sofia_live_club/52675

Повече информация ще намерите във Фейсбук страницата на BG Online Concerts:

https://www.facebook.com/BGOnlineConcerts

 

Концертът ще се заснеме с 4HD камери (+Newtek Tricaster) и ще се излъчва само на конкретната дата и час, тъй като няма да бъдe записван или архивиран. По време на директното излъчване участниците във виртуалната музикална платформа ще могат да споделят впечатленията си в специалния chat room на страницата.

Ако искате да станете част от незабравимото бутиково преживяване на клубните концерти на „Легендите“ в София през февруари, вече може да си закупите билети в мрежата на Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/legendite-sofia-live-club-420978/event.html#

Билетите са на цена от 40 лева.

 

Реклама