Connect with us

Кино

Концерт на Любо Киров влиза в стрийминг платформата Max

Avatar

Публикувано

на

Любо Киров 667c761874d04 scaled

снимка: ПР

Първият концерт на български изпълнител, който влиза в българското съдържание на международната стрийминг платформа Мах, е на Любо Киров. „Любо Киров – Концерт в София 2023“ ще бъде достъпен за зрителите от 1 юли в платформата в селекцията „Български продукции“, в която има съвременни родни пълнометражни и кратки филми, както и сериали. Концертът на Любо Киров ще бъде и в селекцията от музикално съдържание на платформата сред изпълнители от световен мащаб като Lady Gaga, The Weekend, Lizzo и др. С това българската музикална звезда продължава да разширява музикалното си влияние и да добавя допълнителна стойност за публиката на творческите продукти, които създава, а стрийминг платформата на Warner Bros. Discovery следва посоката си да предоставя възможност на ползвателите у нас за достъп до качествено многожанрово българско съдържание.

Любо Киров е първият български изпълнител, който влиза със запис на концерт в съдържанието на стрийминг платформата Max. От 1 юли ползвателите на платформата у нас ще могат да гледат един от трите му поредни концерта в зала 1 на НДК от миналата година. В допълнение към него за феновете ще е достъпен и кратък документален филм, който показва „Турне 2023″ зад кулисите.

Винаги съм искал да бъда точно този музикант, който съм в момента. Ако музиката те прави жив, просто не се отказваш. Няма лесен път за успех. Има път, който трябва да извървиш, ако наистина обичаш нещата, които правиш“, споделя Любо Киров.

За българския екип на Warner Bros. Discovery добавянето на първи концерт на един от най-обичаните български музиканти е заявка за нов жанр в селекцията с локални продукции в Мах, и дава възможност на още по-многобройна аудитория да преживее едно музикално събитие от комфорта на собствения си дом.

Advertisement

„Българските продукции често са сред топ 10 най-гледано съдържание в платформата в премиерните си седмица и месец, което показва нуждата и интереса на аудиторията към тях и ги прави пълноценно-конкурентни у нас на международно признати заглавия. Надяваме се „Любо Киров – Концерт в София 2023″ да продължи тази успешна линия“, споделят от бългaрския офис на WBD.

Именно „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнителя за миналата година в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

Тази година отново обещава да бъде повече от успешна за Любо Киров. Предстои „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“ на 28 ноември. На 14 юни пък излезе албумът „Ново сърце“ с представяне в Sofia Live Club, както и видеото към едноименната песен от него.

Определян като един от най-влиятелните музиканти на нашето време, Любо Киров бе позициониран на корицата на престижното списание Forbes в началото на 2024 година, поставяйки началото на разговора за истината в шоубизнеса. Поредна година той отново е в класацията на изданието „Топ 70 на българските знаменитости“, като е единственият музикален изпълнител сред първите десет.

Носител е на множество награди, сред които „Икар“ и „Златно перо“ за принос към българската култура и изкуство. Тази година беше част и от официалната делегация на България във Ватикана с аудиенция при папа Франциск и бе представен от президента Румен Радев като един от най-успешните български певци и обществена личност с участие в много благотворителни кампании и каузи.

Advertisement

Warner Bros. Discovery развива специална секция с българско съдържание в стрийминг платформата Мах  в последните над 6 години. По този начин осигурява достъп до качествени родни продукции и след техния събитиен живот (фестивален, кино и телевизионен). В зависимост от типа съдържание често продукциите са достъпни за гледане от чужденстранна публика и на други територии, на които платформата е налична. Сред последно добавените български заглавия в Max са късометражният филм “13-ти август”, детските игрални филми „Случаят Кюри” и “Случаят Тèсла“, хитовите сериали “Под прикритие“, „Вина“ и “Порталът“.

Концертът на Любо Киров и документалният филм, който надниква зад кулисите на „Турне 2023“, ще бъдат достъпни в онлайн стрийминг платформата Max от 1 юли.

Continue Reading
Advertisement