Connect with us

Общество

Корабът на приключенията акостира в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

Плакат Приключения с кораб 28.06.2020

Лятното пътешествие на трима необикновени герои, които искат заедно да опознаят големия свят, продължава. Кукленият музикален спектакъл „Роден под щастлива звезда” ще зарадва малчуганите от гр. Пловдив и техните родители с представление на 28.06.2020 г. (неделя) от 16:30 ч. в “Сцена в Jazz-a” (гр. Пловдив, ул. Гладстон № 1). Тримата верни приятели ще разкажат на децата своята вълнуваща приключенска история. Заедно те ще преодолеят страховете си, ще следват смело порива на своето сърце и ще научат колко силно може да бъде приятелството.

„Роден под щастлива звезда” е първото представление от трилогията „Приключения с кораб” по текстове на Туве Янсон, което е по драматизация и режисура на актрисата Маргарита Петрова. Героите и техният вълшебен свят са създадени от сценографа Здравка Кантарева. Песните и музиката са дело на Милена Великова и Сиана Атанасова. Фотографиите на Спасияна Сергиева, които може да разгледате на съпътстващата изложба, ще представят творческия процес по създаването на спектакъла.

Продължителността на представлението е 60 мин.

Продължителността на творческата работилница: 40 мин.

Вход: 10 лв. (общ билет за дете родители)

Advertisement

Телефон за връзка: 0889 814 255; 032 594 779

Представлението се реализира с финансовата подкрепа на програма „Дебюти“ на Национален фонд „Култура“ и с партньорството на Фондация „Пространства“.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1199858140348360/

Continue Reading
Advertisement