Connect with us

Галерия

КО-ОП представя третата самостоятелна изложба на Евгени Батоев

Avatar

Публикувано

на

EB 2

снимка: ПР

Експозицията ще остане в пространството от 12-и ноември до 13-и декември

Пространството за работа, събития и изкуство КО-ОП представя третата самостоятелна изложба на художника Евгени Батоев „КАКВОТО ПОСЕЕШ – ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ“. Експозицията ще бъде официално открита на 12 ноември от 19.00 и ще остане в пространството до 13-и декември, включително.

Маслени картини разкриват джунгли, градове, машини и организми. Не е сигурно кога, въпреки че има изходна точка, 2019 г. Когато един терен свършва, нов започва. В „пет леки пиеси“ се получава положителна форма на комуникация. Може да бъде каквото си пожелаеш. Подборът се развива в духа на изобретателността и енергията в началото на една неограничена невинност като своебразно мощно ново начинание.

Евгени Батоев е завършил „Живопис“ от Школата за изящни изкуства „Слейд“. Негови произведения на изкуството са участвали в многобройни групови изложби в галерии като галерия „Структура“, “Арт пространство Етър” и “Етър Хага”, ИСИ София и “Кредо Бонум”. Повече информация за Евгени Батоев може да откриете ТУК, а относно изложбата и официалното откриване, следете събитието във Facebook ТУК.

Advertisement

Предвид ситуацията с Covid-19 в рамките на изложбата ще бъдат предприети всички необходими мерки за сигурност. В галерията ще се допуска едновременно само определен брой хора, като броят им ще бъде съобразен с размерите на пространството и препоръките за спазване на социална дистанция.

Continue Reading
Advertisement