Connect with us

Lifestyle

Криминалните „Хазарт“ и „Непробиваеми“ в каналите на FilmBox този уикенд

Avatar

Публикувано

на

photo2

Не пропускайте невероятните образи на Ал Пачино и Матю Макконъхи във вълнуващи филмови заглавия през март

През първата седмица на март каналите на FilmBox ще предложат динамични продукции на зрителите. В събота, 6 февруари, по FilmBox Extra HD ще се излъчи криминалният филм „Хазарт“ с участието на Ал Пачино, Матю Макконъхи и Рене Русо от 23:35 ч. FilmBox Basic пък ще представи на зрителите премиерния втори сезон на криминалната драма „Непробиваеми“ с Ноел Кларк и Ашли Уолтърс в главните роли на 6 февруари от 22:45 ч.

„Хазарт“ проследява интригуващия живот на бившата футболна звезда Брендън Ланг (Матю Макконъхи). След като прекратява кариерата си поради контузия, Ланг открива спортните залози. Футболните му умения и инстинкт го превръщат в истински експерт с блестящи прогнози за всеки един мач. Успехът му го среща с Уолтър Ейбръмс (Ал Пачино), бивш комарджия с преуспяващ бизнес. Двамата партньори поставят началото на бизнес за милиони, но с покачването на залога нараства рискът от голяма загуба. Зрителите могат да проследят динамичния развой на събитията тази събота от 23:35 ч. по FilmBox Extra HD.

Сериалът „Непробиваеми“ представя живота на двамата полицаи Бишъп и Пайк, които вървят по следите на опасни престъпници в лондонския Ийст Енд. Привидно двамата имат много общи черти, но са продукт на различна семейна среда. Пайк (Ашли Уолтърс) е син на многократно награждаван полицай и е решен да върви по стъпките на баща си. Бишъп (Ноел Кларк) е израснал в приемни домове и никога не е срещал родителите си. Обединени от общи морални разбирания, двамата агенти работят заедно блестящо дори когато химията между тях е на път да се взриви. Зрителите могат да гледат премиерния втори сезон на сериала в събота от 22:45 ч. по FilmBox Basic.

Continue Reading
Advertisement