Connect with us

Lifestyle

КРИСКО с нова песен и… шапка!

Avatar

Публикувано

на

21

След успешния старт на първата лимитирана мърчандайз колекция на Криско за бранда РСПКТ, от Facing The Sun показаха новата луксозна snapback шапка в червено с камуфлажни елементи. Моделът се казва „GRAMOPHONE“ и е реализриан съвместно с един от най-реномираните международни брандове за луксозни шапки с козирка – Flat Fitty, който произвежда ексклузивната серия на Wiz Khalifa и работи с изпълнители от ранга на Wyclef Jean, Kid Ink, French Montana и 50 Cent.
„Още когато стартирахме първата лимитирана серия шапки, интересът беше голям и с мениджмънта на Facing The Sun веднага започнахме работа по втория модел. Исках този път обаче да направим напълно завършен продукт – с изпипани детайли и максимално изчистена линия на дизайна. С две думи – исках продуктът да бъде на такова ниво, каквото досега не е достигано от друг български изпълнител“ – разпалено разказва Криско за първия етап от подготовката на проекта. „Малко след това от Facing The Sun ми казаха, че имаме възможността да работим с лейбъл като Flat Fitty и веднага
започнахме работата по дизайна. Първите бройки пристигнаха точно на време за снимките на новия ми клип – „Било квот‘ било“ и ги включихме в няколко кадъра. Много съм доволен от качеството на крайния продукт и се надявам всички фенове да харесат шапката“.
Част от концепцията на продукта е уникалната камуфлажна шарка на всяка шапка, като кройката е така разчетена, че да няма две абсолютно идентични бройки в серията. За разлика от обикновените шапки с козирки, моделът на Криско се продава в запечатанa картонена кутия от рециклирани материали, така че всеки клиент да получи модела в перфектно състояние – така, както е замислен от екипа, разрабтоил проекта.
Интересен факт е, че Flat Fitty имат много високи и стриктни изисквания към фирмите, с които работят и подлагат Facing The Sun на едномосечен процес по оценка на качеството и силата на бранда. В крайна сметка огромният брой абонати и гледания в мрежата на българския лейбъл в YouTube, международните проекти на фирмата и контактите им в Германия изиграват решаваща роля за одобрението и лейбълът става единственият партньор на Flat Fitty в региона.
Новия модел 5 panel snapback „GRAMOPHONE“ от серията РСПКТ х KRISKO BEATS можете да намерите още сега в онлайн магазина на Facing The Sun на адрес store.facingthesun.eu, а скоро и в по-добрите urban магазини в България.

Continue Reading
Advertisement