Открийте ни и в

Кино

Крисчън Бейл в хита „Еквилибриум“ – този уикенд по FilmBox Stars 

Avatar

публикувано

на

Крисчън Бейл в хита „Еквилибриум“ - този уикенд по FilmBox Stars  141

Месечната програма на филмовите канали включва още интригуващите и популярни продукции „Талантливият мистър Рипли“ и „Г-н Батиньол“

В последните дни от месец март акцентът в програмата на FilmBox Stars е високо оцененият научно-фантастичен филм „Еквилибриум“, с Крисчън Бейл и Емили Уотсън в главните роли. Зрителите могат да се потопят в света на антиутопичната реалност на близкото бъдеще тази събота от 22:00 ч. и да се докоснат до незабравимите превъплъщения на звездните актьори в продукцията. За почитателите на мистерията пък FilmBox Extra HD ще предложи криминалната драма „Талантливият мистър Рипли“ с участието на Мат Деймън, Гуинет Полтроу и Джуд Лоу отново в събота от 22:00 ч., а FilmBox Basic ще заложи на френската комедийна драма „Г-н Батиньол“ от 16:25 ч. с легендарните Жерар Жюньо и Мишел Гарсиа в главните роли.

Филмът „Еквилибриум“ проследява живота на Джон Престън (Крисчън Бейл), служител на реда в бъдеще, в което чувствата и емоциите са забранени от закона. Действието се развива през 2072 година в тоталитарния град-държава Либрия след края на Третата световна война. За да избегнат предстоящи военни конфликти, политическите лидери вземат решението да отнемат човешката емоция, която определят като основен виновник за появата на неразбирателства. Всеки ден жителите на Либрия се инжектират с веществото „Прозиум“, което временно потиска чувствата им. Близкият до властта Джон отговаря за тези, които нарушават установените правила. Но когато по невнимание чупи дневната си доза „Прозиум“, той се превръща в единствения човек, способен да се изправи срещу режима. Зрителите могат да станат част от едно незабравимо филмово преживяване тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Stars.

Съботната програма на FilmBox Extra HD ще представи на зрителите отличената с редица филмови награди криминална драма „Талантливият мистър Рипли“ с участието на Мат Деймън, Гуинет Полтроу и Джуд Лоу. Дребният мошеник Том Рипли (Мат Деймън), който се представя за възпитаник на Пристънския университет, е нает от влиятелен нюйоркски бизнесмен като пианист на светско парти. С течение на вечерта, мъжът му поставя лесната на пръв поглед задача – да върне у дома разглезения му син Дики (Джуд Лоу). Том се отправя на пътешествие към Италия, за да убеди младото момче да се прибере обратно в Манхатън. `настъпва истински хаос обаче, когато Том Рипли разбира, че хората го бъркат с Дики, и решава да открадне самоличността му. Зрителите могат да проследят развоя на събитията тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

Уикенд програмата на каналите на FilmBox ще предложи още популярната френска комедия „Г-н Батиньол“ с Мишел Гарсия и Жерар Жюньо в главните роли. Действието на филма се развива през 1942 година в окупирания от нацистите Париж и представя конфликта между немците и евреите по един по-хумористичен и лесен начин. Едмонд Батиньол (Жерар Жюньо), който е главният герой, е собственик на проспериращ магазин за месо и води тих и спокоен семеен живот. Зрителите могат да станат част от неговата незабравима история тази събота от 16:25 ч. по FilmBox Basic.