Connect with us

Кино

Крис Хемсуърт става ХАКЕР от 16 януари в кината

Avatar

Публикувано

на

chris hemsworth thor 6 by thortheavengergod d7eoika

Blackhat BG posterСексапилният Крис Хемсуърт се впуска в шеметно приключение, за да предотврати следващия 11 септември. Този път обаче атаката ще бъде в кибер пространството, което се е превърнало в неделима част от живота на хората по цял свят. А в момента, в който те се включат в мрежата, изгубват контрола върху информацията, която споделят, и сигурността на данните.

Кибер пространството прави хората уязвими към всякакви атаки. Точно такава атака се подготвя от невидим враг. Само един човек е способен да го спре – Никълъс Хатауей – хакер и гениален програмист, осъден на 15 години затвор. В ролята ще видим най-сексапилния мъж през 2014 г. според списание People – Крис Хемсуърт.

Трилърът ХАКЕР е дело на Майкъл Ман („Вътрешен човек“, „Жега“) и си играе с един от най-големите страхове на човечеството в модерния свят – сигурността им в кибер пространството. За мащабността на атака във виртуалното пространство свидетелстват две сравнения още в трейлъра на филма – с атаката над Пърл Харбър през Втората световна война и над Световния търговски център на 11 септември.

Как Тор ще изостави чука и ще се превърне в ХАКЕР, феновете на Крис Хемсуърт ще видят от 16 януари в кината.

Continue Reading
Advertisement