Connect with us

Кино

Критиците признаха „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта“ за най-смешния филм от поредицата

Avatar

Публикувано

на

Bridget Jones Baby BG poster

Световната премиера на едно от най-дългоочакваните завръщания на голям екран – Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта, се превърна в истинско бляскаво събитие в Лондон. По червения килим минаха ослепителните Рене Зелуегър и Ема Томпсън, както и двамата претенденти за сърцето на Бриджит – Колин Фърт и Патрик Демпси, придружени от съпругите си. На червения килим имаше и българско присъствие – победителят от играта на BG Radio Тонка Стоянова имаше възможност да се докосне до своите любимци и да се нареди сред първите, гледали филма.

Минути след първата прожекция на Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта критиците се обединиха около мнението, че това е най-забавният филм от поредица за чаровната, но непохватна британка. The Sun е категоричен, че „третият филм определено има всички елементи, които обичаме в тази героиня. Почти всички актьори са обратно в играта, шегите са остри като бръснач, а културните референции са право в десетката.“

Най-нетърпеливите зрители в България ще имат възможност да гледат Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта още на 12 септември на специална предпремиерна прожекция в рамките на Ladies Night, която се провежда в кината от веригата Cinema City в цялата страна. От 14 септември пък стартират предпремиерните прожекции в големите киновериги в България.

Continue Reading
Advertisement