Connect with us

Събития

Куклен спектакъл с музика на живо „Малкото пингвинче“ и творческо ателие

Avatar

Публикувано

на

Малкото пингвинче 09.01.2023 jpg

През месец януари творческият екип „Приключения с кораб“ представя своето снежно куклено представление с музика на живо „Малкото пингвинче“ и творческо ателие за деца „Да направим пингвинче“.

Какви животни живеят в Антарктида? Как изглеждат те?

Малкото пингвинче и неговите приятели пътешестват из вълшебния свят на снежна Антарктида. Те се срещат с чудати създания и разбират, че силата на приятелството помага във всяка беда. А как изглеждат пингвинчетата? След всяко представление сценографът на спектакъла – Здравка Кантарева, ще проведе с малките любопитковци творческо ателие „Да направим пингвинче“.

„Малкото пингвинче“ е пътуващо куклено представление с музика на живо по текстове на обичаните детски истории за „Шестте пингвинчета“ и „Храброто пингвинче“. Авторската драматизация и режисура са на актрисата Маргарита Петрова. Героите и техният вълшебен свят са създадени от сценографа Здравка Кантарева. Песните и музиката са дело на Милена Великова.

Пътешествията на пингвинчетата през месец януари ще се случат в приятната атмосфера на нашите любезни домакини AMAKids Bulgaria и Art & Tart на:

Advertisement

Дата: 15.01.2023 г. (неделя)
Час: 11:00 ч.
Място: АМАКИДС България (гр. София, кв. Младост 3, Бизнес сграда до бл. 325)

Вход: свободен

Facebook събитие в AMAKids Bulgaria: „Малкото пингвинче“ и работилничка „Да си направим пингвинче“ | Facebook

Дата: 29.01.2023 г. (неделя)
Час: 11:00 ч.
Място: Art & Tart (гр. София, Зона Б-5, бл.9, вх. А)

Вход: дарение

Advertisement

Facebook събитие за 29.01.2023 г. в Art & Tart: „Малкото пингвинче“ и работилничка „Да си направим пингвинче“ | Facebook

Продължителността на представлението е 45 мин.

Продължителността на творческата работилница е 45 мин.

Препоръчително е предварително запазване на място чрез съобщение в страницата на организаторите – „Приключения с кораб“ или обаждане на 0886 037 865, 0884 362 832  (за събитието на 29.01. в Art & Tart).

Куклено представление с музика на живо „Малкото пингвинче“ и творческо ателие „Да направим пингвинче“ се реализират с финансовата подкрепа на Национален Фонд „Култура“ (програма „Творчески стипендии“).

Advertisement
Continue Reading
Advertisement