Connect with us

Lifestyle

Купуваш кола от OLX и играеш за гориво от ЕКО

Avatar

Публикувано

на

ASN Fb

Водещата платформа за онлайн обяви OLX и веригата бензиностанции ЕКО обединяват сили и даряват на своите клиенти възможности за пътувания и нови преживявания.

Всеки, който има намерение да закупи автомобил втора ръка, може да го направи през OLX и да спечели една от 10-те карти за висококачествено гориво ЕКО, на стойност 200 лв. всяка. Всички, които изберат своя нов автомобил от над 40 000 предложения в OLX и осъществят покупка на стойност над 5 000 лева, могат да участват в играта и да спечелят гориво за нвои преживявания.

За да бъдат между късметлиите, участниците първо трябва да направят скрийншот на обявата на автомобила в OLX, който смятат да закупят. След като мечтания автомобил вече е факт, да споделят снимка или видео от първото си пътуване и в своя Фейсбук или Инстаграм профил с хаштаг #асеганакъде @EKOstations @OLXbg. За да завършат участието си, трябва да изпратят на имейл адрес promo@olx.bg до 17 декември, 2020 г., скрийншота на обявата от OLX, както и снимките или видеото от първото пътуване с новия автомобил. Подробно описание и ценни съвети за съдържанието, което трябва да създаде всеки участник може да се открият ТУК.

Категория „Автомобили и авточасти“ е една от най-активните в търсене и предлагане в OLX. Средно на месец се публикуват близо 50 000 обяви само за продажба на автомобили и над 100 000 за авточасти и автоаксесоари. Петте най-популярни търсения в категорията по ключови думи са: джип, BMW, Golf 4, Mercedes и ATV. В ценовата категория Автомобили между 5 000 – 10 000 лв. най-търсените марки сред потребителите на OLX са BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes и Toyota.

Клиентите на веригата бензиностанции ЕКО също така могат да се възползват и от промоционални цени при зареждане от цялата гама традиционни и премиум горива ЕКО. Притежателите на карта EKONOMY получават отстъпка от 7 ст./л за всички светли горива, както и 4 ст./л за автогаз и 4 ст./кг за метан. Добрата новина е, че всеки може да получи своята карта EKONOMY безплатно от обектите ЕКО из страната.

Advertisement

За да гарантира качеството и количеството на горивата, предлагани във веригата от бензиностанциите си, през последните шест години ЕКО България провежда ежедневно внезапни проверки, заедно с независимата инспектираща организация Булгарконтрола, както на място в специализирана мобилна лаборатория, така и чрез анализи в акредитирана такава.

Continue Reading
Advertisement