Открийте ни и в

Lifestyle

Купуваш кола от OLX и играеш за гориво от ЕКО

MIKA

публикувано

на

Водещата платформа за онлайн обяви OLX и веригата бензиностанции ЕКО обединяват сили и даряват на своите клиенти възможности за пътувания и нови преживявания.

Всеки, който има намерение да закупи автомобил втора ръка, може да го направи през OLX и да спечели една от 10-те карти за висококачествено гориво ЕКО, на стойност 200 лв. всяка. Всички, които изберат своя нов автомобил от над 40 000 предложения в OLX и осъществят покупка на стойност над 5 000 лева, могат да участват в играта и да спечелят гориво за нвои преживявания.

За да бъдат между късметлиите, участниците първо трябва да направят скрийншот на обявата на автомобила в OLX, който смятат да закупят. След като мечтания автомобил вече е факт, да споделят снимка или видео от първото си пътуване и в своя Фейсбук или Инстаграм профил с хаштаг #асеганакъде @EKOstations @OLXbg. За да завършат участието си, трябва да изпратят на имейл адрес promo@olx.bg до 17 декември, 2020 г., скрийншота на обявата от OLX, както и снимките или видеото от първото пътуване с новия автомобил. Подробно описание и ценни съвети за съдържанието, което трябва да създаде всеки участник може да се открият ТУК.

Категория „Автомобили и авточасти“ е една от най-активните в търсене и предлагане в OLX. Средно на месец се публикуват близо 50 000 обяви само за продажба на автомобили и над 100 000 за авточасти и автоаксесоари. Петте най-популярни търсения в категорията по ключови думи са: джип, BMW, Golf 4, Mercedes и ATV. В ценовата категория Автомобили между 5 000 – 10 000 лв. най-търсените марки сред потребителите на OLX са BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes и Toyota.

Клиентите на веригата бензиностанции ЕКО също така могат да се възползват и от промоционални цени при зареждане от цялата гама традиционни и премиум горива ЕКО. Притежателите на карта EKONOMY получават отстъпка от 7 ст./л за всички светли горива, както и 4 ст./л за автогаз и 4 ст./кг за метан. Добрата новина е, че всеки може да получи своята карта EKONOMY безплатно от обектите ЕКО из страната.

За да гарантира качеството и количеството на горивата, предлагани във веригата от бензиностанциите си, през последните шест години ЕКО България провежда ежедневно внезапни проверки, заедно с независимата инспектираща организация Булгарконтрола, както на място в специализирана мобилна лаборатория, така и чрез анализи в акредитирана такава.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Lifestyle

Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland 

MIKA

публикувано

на

от

Инициативата се осъществява в партньорство с Българската хранителна банка, а събраните средства ще подпомогнат дейността на неправителствената организация в подкрепа на хиляди нуждаещи се българи

Популярните български артисти Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland в партньорство с Българската хранителна банка. Двамата публикуваха своите lip sync версии на добре познатата коледна песен „It’s the most wonderful time of the year”, част от коледното видео на Kaufland, в своите канали в социалните мрежи.

„Най-хубавото време на годината е – Коледа! Радвам се, че мога да се включа в инициативата на Kaufland, защото вярвам, че е важно всички заедно да помогнем на хиляди хора в нужда чрез Българската хранителна банка“, споделя Поли Генова.

„С голямо удоволствие се включвам в предизвикателството! Колкото повече хора се изявяват, толкова по-добро дело правим!“, коментира Александър Сано.

Всеки, който желае, може да стане част от предизвикателството с кауза до 23.12.2020 г., като следва няколко лесни стъпки. Да снима свое lip sync видео в изпълнение на „It’s the most wonderful time of the year”, която е и част от коледното видео на Kaufland, което компанията разпространи онлайн. За да участва в инициативата, всеки трябва да публикува своето видео в собствения си канал във Facebook, Instagram или TikTok, като в описанието на публикацията задължително включи и #KauflandKoleda.

В lip sync предизвикателството може да се включи всеки, който желае, независимо дали има певчески талант. За целите на участието песента трябва да се изпълни само и единствено с помощта на движението на устните, без да се издава звук. Повече информация как става това може да бъде намерена тук.

За всяко публикувано lip sync видео с хаштаг #KauflandKoleda в периода на кампанията търговската верига ще дарява по 10 лв.* на Българската хранителна банка. Неправителствената организация е първата в страната, която събира, складира и раздава дарени хранителни продукти с кратък срок на годност, в съответствие с всички стандарти за безопасност на храните. Чрез мрежа от партньорски организации в цялата страна храната достига до десетки хиляди нуждаещо се българи.

До 2020 г. дейността на Българската хранителна банка е спасила от унищожаване над 2 000 тона храна на стойност над 5,3 милиона лева. В същото време хранително подпомагане е предоставяно на средно 20 000 нуждаещи се българи всяка година.

Всеки желаещ може да направи и индивидуално дарение в полза на Българската хранителна банка чрез SMS с текст DMS HRANA на кратък номер 17 777.

*Максималната сума, която Kaufland България ще дари, е в размер на 10 000 лв.

Продължете понататък

Lifestyle

Топла дрешка и писмо от Дядо Коледа за вашето дете

MIKA

публикувано

на

от

Тази Коледа едва ли ще има порицани непослушковци и едва ли има някой, който да не заслужава подарък. Но освен него те заслужават и личното послание на Добрия Старец с топли думи на похвала и благодарност за проявения детски героизъм, разбиране и търпение. Защото той винаги вижда всичко и знае кога може да прости дребните детски пакости в името на по-голямото и на по-ценното.

Да, наистина, парченце от магията тази година се отчупи, но пък ние от Pink and Blue решихме, че можем да го запълним с любов към децата. Ето защо всяка поръчка на дрешка от нашия сайт, направена през декември, ще бъде съпроводена с вълшебен подарък – писмо от самия Дядо Коледа, написано лично и специално за вашето дете.

Разбира се, ще имаме нужда и от вашето съдействие, защото вие сте неговите уши и очи 365 дни в годината. Когато финализирате поръчката си, в коментар може да отбележите името и възрастта на вашето дете, както и най-голямата пакост и добрина, която е направило през годината, а ние ще се погрижим Дядо Коледа да му напише специално послание.

Така сутринта на 25 декември вашето малко или пък пораснало дете ще бъде не само облечено с любов в новата си рокличка, пухкав суичър или топло пуловерче, но и ще държи в ръката си късче магия – посланието на Дядо Коледа единствено и само до него.

Разгледайте нашите предложения тук.

Продължете понататък

Горещо