Connect with us

Кино

Към 3-ти сезон на „Просто ей така…“ се присъединяват още много звезди

Avatar

Публикувано

на

mehcad brooks jonath 6681545a6a8ef jpeg

снимка: Emily Assiran/Getty Images/David Higgs/Martin Wilson

Мехкад Брукс („Mortal Kombat: Филмът“), Джонатан Кейк („Аферата“) и Логан Маршал-Грийн („Спайдър-мен: Завръщане у дома“) се присъединяват към актьорския състав на 3-ти сезон на „Просто ей така…“ от Майкъл Патрик Кинг. Себастиано Пигаци ще се завърне като Джузепе – новият любовник на Антъни (Марио Кантоне ), а Доли Уелс ще видим отново като Джой, по която Миранда (Синтия Никсън) си пада. Пигаци и Уелс вече са част от редовния актьорски състав, а не гост-звезди, както досега.

В новия сезон на „Просто ей така…“ ще видим Кари, Миранда и Шарлот, заедно с нови и познати приятели, да преодоляват трудностите в сложната реалност на приятелството, семейството и Ню Йорк в 50-те си години.

Актьорският състав на трети сезон включва Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Еван Хендлър, Кристофър Джаксън, Найл Кънингам, Кати Анг, Алекса Суинтън, Себастиано Пигаци, Доли Уелс и Джон Корбет.

Сериалът е разработен и продуциран от Майкъл Патрик Кинг, заедно с изпълнителните продуценти Джон Мелфи, Джули Ротенберг, Елиза Зурицки, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Сериалът на HBO „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар и е базиран на книгата „Сексът и градът“ на Кандис Бушнел.

Advertisement

Мехкад Брукс се представлява от Verve Talent and Literary Agency, Artists First, адвокат Дейвид Б. Фелдман и Persona PR.
Джонатан Кейк представляват Principal Entertainment и Independent.
Логан Маршал-Грийн се представлява от 3 Arts Entertainment, CAA и Goodman, Genow, Schenkman, Smelkinson & Christopher.
Себастиано Пигаци се представлява от Haven Entertainment and Gersh.
Доли Уелс представляват UTA, Anonymous Content и Independent Talent Group.

Всички епизоди от предишните сезони на „Просто ей така…“, както и сезоните на оригиналния сериал „Сексът и градът“ са налични за гледане в стрийминг платформата Max.

Continue Reading
Advertisement