Connect with us

Музика

Легендарният Майк Тайсън покани Християна Лоизу в Лас Вегас

Avatar

Публикувано

на

Mike Christiana

Легендарният боксьор Майк Тайсън беше очарован от уникалния глас на Християна Лоизу, победителка в последния сезон на музикалния телевизионен формат X Factor. Майк Тайсън беше у нас по покана на енергийната напитка Black, чийто посланик е от 2011 г. Затова и неговото лице е част от дизайна на опаковката.

В негова чест беше организирано тайно Black Energy Party, на което над 100 представители на родния бизнес елит имаха шанса да се срещнат с Майк Тайсън в частен клуб в столицата.

Християна спечели вниманието на световната звезда с изпълненията на дебютния си сингъл “Phoenix” и много майсторски интерпретации на световни хитове. Майк Тайсън пожела специално да се снима с младата певица. „Имаш прекрасен глас. Истински съм впечатлен от теб. Трябва да покажеш таланта си в Лас Вегас“, заяви „Железният“ Майк.

Под бурните аплодисментите на публиката и по молба на самия Майк Тайсън, Християна Лоизу завърши с изпълнението на неговата любима песен на Уитни Хюстън „I Will Always Love You“.

В момента графикът на Християна е доста натоварен, тъй като пътува за участия, работи по следващия си сингъл и се подготвя за серия концертни изпълнения на мюзикъла „Исус Христос суперзвезда“. „Въпреки това с радост бих приела поканата му! Винаги съм мечтала да посетя САЩ и това ще е страхотен повод да го направя“, сподели Християна. Тогава Майк Тайсън се обърна към мениджъра си Крис Смит с думите: „Трябва да организираш това. Заеми се!“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement