Connect with us

Култура

Легендарният продуцент на U2 и Rolling Stones – гост в „Светът е бизнес“ на 22 май

Avatar

Публикувано

на

Стив Лилиуайт Светът е бизнес

Водещият Ивайло Лаков среща зрителите с носителя на 6 награди “Grammy” в 20:30 часа

Легендарният музикален продуцент Стив Лилиуайт ще бъде специален гост днес, 22 май, в „Светът е бизнес“ по Bloomberg TV Bulgaria. От 20:30 часа водещият Ивайло Лаков ще го разпита за тайните на успешния  бизнес в музикалната индустрия.

Самият Лилиуайт е носител на Ордена на Британската Империя за заслуги към музиката и 6 награди “Grammy”. Продуцент е на легендарната група U2, както и на множество други, между които Rolling Stones, Dave Matthews Band, Peter Gabriel, 30 Seconds to Mars, Morissey, Chris Cornell, The Killers, Crowded House, и др.

Как се създават хитове? Какво е ролята на музикалния продуцент? За пътя на музикалната индустрия от плочите до дигиталната ера. Каква е намесата на изкуствения интелект в създаването на световни хитове днес? И каква е успешната формула, за да стане хит  българско парче на световния пазар? Отговори на тези въпроси зрителите на единствената бизнес телевизия у нас ще получат от продуцента на легендарната група U2 и един от най-успешните музикални продуценти в историята на съвременната музика – Стив Лилиуайт.

Лилиуайт е в България за участие в тазгодишното издание на Българската музикална конференция SPIKE Bulgarian Music Showcase. Тя се провежда от 23 до 25 май в Пловдив.

Advertisement

Не пропускайте неговото интервю и какво ще издаде от кухнята на световния музикален бизнес – гледайте Стив Лилиуайт тази сряда, 22 май, в „Светът е бизнес“ от 20:30 часа по Bloomberg TV Bulgaria.

Continue Reading
Advertisement