Connect with us

Музика

Легендата DJ Ради става част от програмата на „Обичам 90-те“

Avatar

Публикувано

на

135973

Организаторите на „Обичам 90-те“,  Coco Agency и Радио ENERGY, продължават да добавят интересни имена към  програмата на култовото събитие, което ще се състои на 9-ти май, в Зимен дворец на спорта, София. В рамките на петото юбилейно издание на деветдесетарския купон ще се присъединят и родни представители на отминалото десетилетие в лицето на легендарния DJ Ради и DJ Marti G. На българска сцена само след месец ще видим Haddaway, The Vengaboys, Corona и Alexia.

Rady 01

Радослав Евтимов, по-известен като DJ Ради, е един от най-значимите диджеи на 90-те и съосновател на електронното движение „Metropolis“. Той е и сред основоположниците на клубната музика у нас, а името му е емблематично за тази епоха. По тази причина организаторите от Coco Egency нямаше как да подминат завръщането му на родната музикална сцена. След поредица от грандиозни партита в столични клубове, DJ Ради ще направи своя ре-дебют на голяма сцена именно на 5-тата годишнина на „Обичам 90-те“.

За пореден път с отлична селекция от най-доброто от 90те ще се включи и DJ Marti G в Зимен дворец на спорта.

Билети за концерта могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg и от партньорските каси. Промоционалните билети от 30 лв. са изчерпани. Редовните цени са както следва: единичен билет за правостоящи – 40 лв. и групов за трима – 105 лв. Единичен билет за седящи е 50 лв., групов за трима 120 лв. Единичен за Golden Circle – 60 лв., а групов за трима – 150 лв.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за четвъртото издание, феновете могат да следят на страницата във фейсбук „Обичам 90-те/I Love the 90’s“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement