Connect with us

Кино

Ледени викинги се завръщат по VIASAT EXPLORE 

Avatar

Публикувано

на

снимка: Blue Ant

Най-мъжкият ТВ канал от семейството на Viasat World – Viasat Explore – се преселва в дивия и опасен свят на търговския риболов на лед на езерото Уинипег в Канада, с новия сезон на „Ледени викинги“от  6 декември, в 21:00 часа.

Ден по-рано – на 5 декември – в същия час пък се завръщат „Тираджии в пустошта“ (в оригинал Outback Truckers) с нов пети сезон – с епичните пътища на Куинсланд, чудовищни товари и още щури преживявания и мръсотия. Има всичко това, а още и… горски пожари, нестабилни товари, полицейски проверки, крайни срокове и постоянният финансов стрес!

В нашите празнични дни героите на Viasat Explore ще работят.

В рубриката „Празници на усиления труд“ – всеки ден от 19 декември – ще гледаме живота през очите на „Каменни хора“ в Тоскана, Италия, които добиват най-луксозния мрамор от стръмните склонове на Апуанските Алпи, шофьорите на камиони, превозващи всичко под слънцето в „Екстремно теглене с камиони“, както и закоравелите работници от „Превозвачи от калните планини“ (с оригинално заглавие Mud Mountain Haulers) в снежна Британска Колумбия.

Advertisement

снимка: Blue Ant

Ледени викинги

Премиера от вторник, 6 декември в 21:00 ч.

Сезон: 3

Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Advertisement

Жанр: Документален/ риалити/ риболов

Оригинално заглавие: Ice Vikings

Година: 2022

Ледените викинги се завръщат за трети сезон с приключенски поглед към дивия и опасен свят на търговския риболов на лед на езерото Уинипег. Семейство Кристиянсон пътува до Исландия, за да открие корените на своите предци и да научи нещо ново за начините на риболов в Стария свят.

След като пристигат, те усещат отново викингския изследователски дух, същият, който ги кара да търсят най-добрия улов за всеки сезон. У дома екипажите са изправени пред коварен лед и спускането на мрежи във водата е почти невъзможно, но те упорстват и продължават напред, връщайки се към семейните места за риболов, преди да се намеси конкуренцията им. В този сериал ще видите как се оформя истинският викингски дух и мъжете и жените от голямото езеро дават всичко от себе си, както никога досега…

Advertisement

Тираджии в пустошта

Продължение от понеделник 5 декември в 21:00 ч.

Сезон: 5

Брой епизоди: 13 x 60 мин.

Advertisement

Жанр: Документален/ риалити/ бизнес

Оригинално заглавие: Outback Truckers

Година: 2018

„Тираджии в пустошта“ се завръща с нов сезон с епични пътища, чудовищни товари и още щури преживявания и мръсотия. Нови в шоуто са семейната двойка Ник и Джо Аткинс; отдалечените общности зависят от тях да им доставят жизненоважни провизии. Завърналата се легенда Стив Греъм е изправен пред редуващи се предизвикателства, справяйки се със съсипващи камионите черни пътища и нетърпеливи клиенти.

Междувременно Роби и Ашли Макей продължават да управляват семейния си бизнес за преместване на къщи в Куинсланд… но това не е обичайната компания за преместване. Докато Роби и Ашли местят цели къщи, семейният мъж Йоги също се завръща, прекарвайки още необичайни товари и старинни вещи по време на своите пътувания от бряг до бряг.

Advertisement

Има всичко това, а още и… горски пожари, лоши шофьори, затворени пътища, нестабилни товари, полицейски проверки, полицейски час, крайни срокове и постоянният финансов натиск.

Mud Mountain Haulers, Season 1 (c) 2019-2020 Great Pacific Television, снимка:Quintus Media

Рубрика: Празници на усилен труд

Всеки ден от понеделник 19 декември в 11:35 ч.

Проследете най-твърдите мъже и жени, докато се подготвят за още един работен ден; по време на тези празнични дни ще гледаме живота през очите на „Каменни хора“ в Тоскана, Италия, които добиват най-луксозния мрамор от стръмните склонове на Апуанските Алпи.

Наблюдаваме ежедневните предизвикателства на харизматичните шофьори на камиони, превозващи всичко под слънцето през песъчливия австралийски пейзаж в „Екстремно теглене с камиони“ и чувстваме студа, докато придружаваме закоравелите работници от „Превозвачи от калните планини“ в снежна Британска Колумбия;

Вижте това и още много по Viasat Explore по време на тези празнични дни.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement