Открийте ни и в

Събития

Лелята на Парис Хилтън се разкрасява с лазер предлаган и в България

публикувано

на

Лелята на Парис Хилтън се разкрасява с лазер предлаган и в България 141

снимка: Официален фейсбук профил на Кайл Ричардс

Лазерният апарат PicoSure, част от професионалното оборудване на д-р Снежана Атанасова, е сред любимите разкрасителни уреди на Холивуд

 Холивудската актриса Кайл Ричардс, която е част от голямото семейство на Парис Хилтън и нейна леля, наскоро сподели публично мнението си за лазерните технологии в медицината. Тя качи клип в профила си в Инстаграм как подмладява кожата на лицето си с пикосекундния лазерен апарат PicoSure.

За пореден път оборудването на клиника за естетична дерматология АтаДерма се оказва предпочитано и в Холивуд. След като звездата от сериала „Приятели“ Кортни Кокс призна, че бори влиянието на възрастта с ултразвуковия апарат Ulthera, сега и друга холивудска знаменитост демонстрира пред цял свят вярата си към последните новости в естетичната дерматология с лазерния апарат PicoSure,  който бе закупен от клиниката на д-р Снежана Атанасова.

[media-credit id=1 align=”aligncenter” width=”640″]Snejana Atanasova_AtaDerma (1)[/media-credit]

Кайл Ричардс е популярна и с ролята си в хитовия американски сериал „Истинските съпруги от Бевърли Хилс“ (The Real Housewives of Beverly Hills), който стана известен като телевизионната поредица, показала живота на богатите съпруги в Бевърли Хилс. Актрисата, която е майка на 4 деца е известна също с това, че е една от малкото холивудски популярни личности, родена именно в града на американската филмова индустрия.

Във видеото се вижда как личния дерматолог на Ричардс извършва манипулация с PicoSure върху кожата на лицето, а уредът премахва абсолютно безболезнено нежеланите кожни несъвършенства. Пикосекундният лазер се използва за заличаване на пигментации, белези от акне, стрии и бръчки.  С него може лесно да бъде премахнат и козметичния татуаж от лицето.

[media-credit id=1 align=”aligncenter” width=”650″]Kyle_PicoSure[/media-credit]

PicoSurе e неинвазивна (безкръвна) лазерна интервенция, която не нарушава целостта на кожата и прави възстановителния период максимално кратък.  Американската компания CynoSure, създател на PicoSure е използвала най-новите технологии, за да представи пред света един революционен уред, с който да задоволи нарастващия интерес на хората, които се грижат за естетичния вид на кожата си.

Апаратът е уникален също с възможността да премахва татуировки, като върху мястото, обект на процедурата, се използват много кратки пулсации – едва една трилиона от секундата, които създават толкова голямо налягане, че мастилото на татуировката се разпръсква на съвсем малки, подобни на прах частици. Благодарение на този процес  те много по-лесно се абсорбират и елиминират от тялото. Именно това прави PicoSure толкова ефективен и предпочитан.

Освен в Америка, апаратът е популярен също и в Европа, където вече повече от 100 уреда са закупени от официалните представители в съответните държави. В България единственият уред е част от професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология АтаДерма в Пловдив на д-р Снежана Атанасова.

Тук може да видите видеото от процедурата на Кайл Ричардс Умански :  https://www.instagram.com/p/BCtVwzDP9bu/?hl=en

 Видео за лазерният апарат PicoSure:

Реклама