Connect with us

Музика

Лили Иванова купи първите 5 билета за мюзикъла КОТКИТЕ в България

Avatar

Публикувано

на

growltigerinset small

снимка:PR

Ден след обявяването на първото гостуване у нас на най-популярния мюзикъл в света „Котките“, изненадващо за организатора АРТ БГ, най-голям ценител на представлението се оказа естрадната ни прима Лили Иванова. Тя се обади в офиса на компанията, за да резервира и закупи 5 билета, още преди събитието официално да влезе в продажба.

Това вече се случва от вчера, 1 септември, 10 ч. – всеки може да вземе своя билет за оригиналната продукция от Бродуей и за двете обявени дати: 11 и 12 май 2017 г. Почитателите на  музикално-сценичното изкуство могат да отидат на касите в партньорската мрежа на Eventim или да закупят билети онлайн оттук

Най-бързите фенове могат да се възползват от промоционална цена с 10 лв. отстъпка за първите 300 билета.

Лавинообразен интерес предизвика представянето на оригиналния бродуейски мюзикъл „Котките“ още с анонсирането си на специална прес конференция преди два дни, в Националния дворец на културата.  С огромна радост посрещнаха новината както медиите, така и публиката.

Advertisement

Само час след пускането на официално събитие за спектакъла във Фейсбук,  то регистрира над 2000 заинтересовани, а към днешна дата общия брой показали интерес към събитието е над 5000 човека.

Мюзикълът „Котките“ на Андрю Лойд Уебър ще бъде игран на 11 и 12 май в зала 1 на НДК като част от честванията по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата  в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата.

Continue Reading
Advertisement