Connect with us

Общество

Лимитирана фестивална бутилка за Whiskey Fest Sofia 2023

Avatar

Публикувано

на

Glen Scotia Festival Bottle scaled

Whiskey Fest Sofia 2023 ще се проведе от 27 до 29 октомври в Sofia Event Center. Специално за юбилейното 10-то издание, организаторите са подготвили лимитирана серия фестивална бутилка, от която има само 224 бройки, които ще могат да бъдат закупени или дегустирани по време на фестивала.

Лимитираната бутилка е от дестилерията Glen Scotia, от емблематичния и магнетичен уиски регион Кембълтаун/Campbeltown. Уискито е Single Cask отлежало 5 години в селектирана First Fill Bourbon бъчва и е Cask Strength –  бутилирано без да се разрежда във вода.

„Това уиски има вкус на солено – сладък карамел с лек портокалов отенък, мармалад от праскова, деликатна пикантна нотка примесена с вкус на червена ябълка. Финалът е среден към дълъг с плодови и сочни нюанси“, споделя Младен Василев, организатор на Whiskey Fest Sofia, както и собственик на бар Калдо, където също може да бъде дегустирано.

Whiskey Fest Sofia от 27 до 29 октомври в Sofia Event Center. На събитието се допускат само лица над 18 години. Присъствието на деца с придружител няма да е позволено.

Advertisement

Билети: https://bit.ly/wfs23 /

Сайт: https://whiskeyfestsofia.bg/

FB: https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia/

Whiskey Fest Sofia призовава да се консумира отговорно!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement