Connect with us

Кино

Любовна история без предразсъдъци този петък по FilmBox Extra

Avatar

Публикувано

на

Филмовият канал представя комедията „Убийствена външност“ с Брандън Флин и Джулия Голдани Телес 

Зрителите на FilmBox Extra ще могат да започнат подобаващо уикенда, като се насладят на романтичната комедия „Убийствена външност“ с великолепните актьори Брандън Флин – любима звезда на всички тийнейджъри, и красивата Джулия Голдани Телес. Продукцията разказва историята на двама младежи с редки заболявания, чийто живот е сиво ежедневие до момента на истинското влюбване. Дали тази любов ще преобърне две съдби и възможно ли е любовта да победи всички препятствия, зрителите ще могат да разберат този петък от 23:30 ч. по FilmBox Extra.

В центъра на вълнуващата история в „Убийствена външност“ е животът на 16-годишния Макс, който има единствено по рода си състояние – ангелско лице, което може да убива. Ежедневието му е напълно еднообразно и без смисъл до момента, в който не вижда Алекс, момиче, което страда от кардиологичен проблем и не може да изпитва емоции, защото сърцето ѝ се уголемява. Двамата се срещат в определящ момент за Макс, когато той е на път да сложи край на живота си, защото с лицето си е взел поредната жертва. Докосващата сърцето история е динамична, изпълнена с обрати и трепети на сладката тийнейджърска любов.

Сценарист и режисьор на филма е Келън Мур. Тя успешно създава горчиво-сладка история, която предизвиква различни емоции в зрителите, с които успява да ги накара да тръпнат в очакване и надежда до самия край. Режисурата и изборът на главните актьори се допълват блестящо, защото химията между тях е неописуема и изключително естествена. Посланието успява да остави след себе си нотите на красотата в истинската любов, болката и искреността. Зрителите ще могат да съпреживеят и да се докоснат до богатата гама от емоции този петък от 23:30 ч. по FilmBox Extra.

„Убийствена външност“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement