Открийте ни и в

Музика

Любо Киров и Графа пеят на бис в Hacienda Beach

Avatar

публикувано

на

Любо Киров и Графа пеят на бис в Hacienda Beach 141

фотокредит: Владо Василев

Любо Киров е един от любимите изпълнители на публиката в Hacienda Beach. Традиционния му концерт в морското заведение донесе доброто настроение и доказа, че все още има голям интерес към качествената българска музика. Любо безспорно е синоним на отлични музикални превъплъщения. Аудиторията в Лозенец се забавляваше с големите хитове на бившият вокал на група „Те“, а аплодисментите не спираха през цялата нощ.

Владимир Ампов-Графа също успя да препълни малкия плаж на Лозенец и Hacienda по време на своето участие. Стотици пяха и танцуваха заедно със специалната звезда на вечерта, сред гостите се откроиха известния художник Хубен Черкелов и DJ Димо. Музикалните събития на това лято ще се запомнят и с бисовете, които отново изкараха на сцената небезизвестните музиканти. Скандиранията на феновете продължиха до малките часове на нощта, а красива заря освети небето и остави без дъх жителите и гостите на черноморското селище.

Лятото в Hacienda Beach продължава с пълна сила. На 31 август Игор Дамянов ще има свой самостоятелен концерт на сцената в Лозенец. На 1 и 2 септември любителите на нощния живот ги очакват ексклузивните диджей партита на резидентите Dimo BG и MR.K.

Hacienda Beach е първият клуб в България, който работи с най-скъпата звукова система L-acoustics. От няколко години престижната френска компания си партнира с морското заведение.

Реклама