Открийте ни и в

Музика

Любо Киров с нов хит “Само ти”

публикувано

на

Любо Киров с нов хит "Само ти" 137

Фото кредит: Костадин Кръстев-Коко

Любо Киров хвърля поглед напред към по-добрите дни с позитивен сингъл, придружен с цветно лирик видео. Песента му „Само ти“ е част от най-продавания български албум за 2018 г. – „Както преди“ и е петият сингъл, който излиза от него.

Автор на текста към песента е Любо Киров, по музиката работи Живко Петров, а аранжиментът е дело на тях двамата и Ангел Дюлгеров. Интересното видео Любо възлага в ръцете на режисьора Иван Краев. Историята в него преминава през анимация, като главният акцент е текстът, който ни кара да повярваме, че промяната зависи единствено от нас. Любо не крие, че звученето на „Само ти“ е силно повлияно от неговия вкус за музика и артисти като Принс.

„Подарявам ви музика, това мога да направя сега. Винаги има начин! С това парче искам да кажа, че всеки има възможност да се промени, но е много важно, ако искаш да променяш света да започнеш първо от себе си.“, споделя Любо Киров.

Премиерата на „Само ти“ беше вчера на  02.04 (четвъртък) в 23:00 ч. Парчето е налично във всички музикални стрийминг платформи – Apple Music, A1 Xplore Music, Tidal, Deezer, и др.

Гледайте видеото към „Само ти“ в официалния YouTube канал на Любо Киров: