Открийте ни и в

Музика

Любо Киров с премиера на новия си албум ,,Както преди”

публикувано

на

Любо Киров с премиера на новия си албум ,,Както преди” 145

 Снимки: My Sound Universe/Костадин Кръстев-Коко

Премиерата на албума „Както преди”, който Вирджиния Рекърдс пуска на пазара, е на 07 юни.  Албумът е наличен за предварителни поръчки:

*На CD и червен винил в онлайн магазина MusicMall.bg: https://bit.ly/2x2BQi0

 *В дигитална версия в iTunes тук: https://apple.co/2GVjIXa   

Вирджиния Рекърдс, с медийната подкрепа на БГ Радио и City Radio & TV, представя „Както преди“ – третия самостоятелен албум на Любо Киров. Създаден само за 4 дни в началото на януари тази година, той включва 11 записа, от които 8 нови песни, два ремикса (на синглите „Още от теб” и „Целият живот си ти”) и една радио версия („Още от теб”). По традиция Любо е написал всички текстове и е съавтор на музиката и аранжиментите на песните, заедно с Маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров. Публиката познава Любо и като талантлив барабанист, но за първи път той записва всички партии на барабаните в свой албум.

„Както преди“ е най-честното нещо, което съм правил за хората и за самия себе си чрез музиката! Това е едно завръщане към онова „там“, където всичко е истинско и искрено, където всичко има смисъл. В него силно се усеща вкусът за поп и рок музиката, която ме е вдъхновявала през годините. Албумът е по-зрял от всеки друг мой проект досега”, коментира Любо Киров.

Любо Киров с премиера на новия си албум ,,Както преди” 146

На 7-ми юни „Както преди“ ще бъде представен за първо слушане пред приятели, музиканти и журналисти в столичния :PM Club. На същата дата излиза и видеоклипът към пилотния сингъл от албума – „Още от теб“, дело на режисьора Кирил Киров-Кико. Премиера на албума пред публика Любо ще направи на старта на лятното си национално турне в Античния театър в Пловдив на 14 юни. По време на концерта изпълнителят ще бъде на сцената с Маестро Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Александър Обретенов (D2, бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).

„Както преди“ е наличен за предварителни поръчки в iTunes на https://apple.co/2GVjIXa.  На CD и червена винилова плоча албумът вече може да бъде поръчан в Musicmall.bg на https://bit.ly/2x2BQi0.

Снимки: My Sound Universe/Костадин Кръстев-Коко

Реклама