Connect with us

Tехнологии

Магазините на Теленор ще бъдат отворени отново на 16 март

Avatar

Публикувано

на

В съответствие със заповедта на министъра на здравеопазването на Република България, Теленор затваря всички свои магазини на територията на цялата страна до 15 март 2020 г. включително.
Магазините ще бъдат отворени отново на 16 март, понеделник, при стриктно спазване на правилата за предотвратяване на разпространението на вируси, включително редовна дезинфекция и ограничения в броя на посетителите, намиращи се едновременно в магазина. Теленор ще продължи да информира своите клиенти за всяка промяна в ситуацията, а пълна информация за активностите, предприети от Tеленор и за алтернативните канали за самообслужване ще бъде налична и актуализирана на www.telenor.bg/stay-at-home. Теленор припомня, че най-популярните и най-ползвани услуги на оператора са достъпни в интернет и в безплатното приложение MyTelenor и са подходящо решение за ограничаване на риска в условията на продължаващите епидемии от
коронавирус и сезонен грип
През посочения период, заплащането на сметки към оператора ще бъде възможно чрез приложението MyTelenor, чрез epay.bg, с банков превод, или чрез плащане на банкомат.
В приложението MyTelеnor (налично за iOS и Android) потребителите лесно и бързо могат да проверяват текущото си потребление и да заплащат сигурно и удобно месечната си сметка, както и (ако е необходимо) сметките на близки и приятели с помощта на банкова карта.
Теленор предприе действия и приложението MyTelenor е достъпно за всички клиенти на абонамент или на предплатена услуга от територията на България независимо дали имат ограничаване на входящи или изходящи разговори и мобилни данни. Ползването на приложението не изчерпва от наличния пакет за мобилни данни. Така, всички клиенти ще имат възможност да заплащат месечните си сметки и да зареждат предплатени номера без прекъсване.
Бизнес клиентите на Теленор могат да се възползват напълно от
функционалностите на бизнес портала като управление на услуги и проверка на
потреблението на адрес business.telenor.bg.
Електронният магазин на Теленор, достъпен чрез официалната страница на компанията www.telenor.bg позволява сключването на нов договор за мобилни услуги и покупка на предпочитано мобилно устройство или аксесоар.

Continue Reading
Advertisement