Connect with us

Събития

Магична нощ за феновете на Графа в Зала 3 на НДК

Avatar

Публикувано

на

IMG 5827w

Графа остави публиката омагьосана след страхотното му почти двучасово шоу в Зала 3 на НДК. Равносметката за акустичният концерт „Домино“ на най-известния български изпълнител е препълнена зала, огромни вълни от емоции и една красива и магическа вечер за всеки фен на музиката. Графа представи най-големите си хитове във великолепни акустични аранжименти, изненадващо различни от оригиналите и подготвени специално от музикантите, които се качиха на сцената заедно с певеца – Борислав Бояджиев, Венци Трифонов, Ивайло Звездомиров, Краси Тодоров и Мирослав Иванов. За беквокалите се погрижиха прелестните Ла Ти Да, а гост-изпълнители бяха Михаела Филева, VenZy, Прея и маестро Живко Петров, който подготви специална версия на безмъртната „Imagine“ в комбинация с „Ванилия“ по време на биса.

Бурните възгласи и аплодисменти започнаха още преди концертът да стартира – на видео-стената се изписа „това ще бъде една незабравима вечер, защото вие сте тук“, след което Графа запя една от най-емоционалните си парчета – „Никой“. Специфичният звук на акустичните инструменти и прекрасното осветление и мултимедия, дело на арт-директора на концерта Калоян Лалев-Кайо спомогнаха за още по-незабравимото преживяване на феновете и през цялото време  пяха заедно с любимеца си.

IMG_6035

Графа, снимка: PR

След многобройните хитове „Седемте езера“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, „Causa Perduta”, „Враг“, „Влюбени сълзи“, „Именно ти“ и много други, певецът успя да си почине само за една минута, заради нестихващото желание на публиката за бис. Почти никой не остана на мястото си по време на „А дано, ама надали“ и „Най-щастливия човек“, а сълзите се появиха по време на последното парче „Давам всичко за теб“, която Графа изпълни с двете си деца на сцената. По негови думи, самият той едва успял да изпее песента, тъй като щял да се разплаче от вълнение. Най-новото парче на артиста „Домино“ също зазвуча с поредния майсторски аранжимент.

Акустичният концерт „Домино“ в партньорство с „Happy Bar & Grill” бе в подкрепа на кампанията на УНИЦЕФ срещу насилието на деца и половината приходи от билетите Монте Мюзик бяха дарение към УНИЦЕФ. По време на концерта, Графа помоли публиката да станат благодетели и да помогнат за каузите на организацията. След края на концерта, феновете изчакаха да вземат автографи от изпълнителя, удоволетворени и изпълнени с емоции и хубави спомени. Графа доказа за пореден път, че е огромна част от качествената българска музика и е основният виновник за развитието ѝ, стараейки се всеки път да достига нови върхове.

IMG_6338

Прея и Графа, снимка: PR

Continue Reading
Advertisement