Connect with us

Култура

„Майко мила” превзе Vivacom ArtHall

Avatar

Публикувано

на

Красимира и Елисавета

снимка: PR

В препълнените зала и фоайе на Vivacom ArtHall  фуриите Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова демонстрираха нагледно, че е  възможно  ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ (ИК „Сиела”).

Страхотно и лудо приключение започна на 23 февруари малко след 18:30 часа във Vivacom Arthall.  Сред червени балони и фотографски обстрел създателите на проекта „Майко мила!” представиха най-забавната книга, посветена на родителството.

Събитието откри Оля Антонова, позната като Оля Идва – една от авторките в сборника, събрал 41 действителни истории на супермайки и татковци. Елисавета и Красимира разказаха малко повече за проекта и благодариха на всички, които са ги подкрепили в начинанието „Майко Мила!”, на издателство „Сиела”, на Vivacom Arthall, както и на стотиците майки и татковци, които са успели да се измъкнат тихо от вкъщи, за да дойдат на премиерата.

Остатъкът от вечерта се превърна в щур празник за родители и малчугани – с мартеници, изработени от майки на деца с увреждания, част от социалния проект olemale.bg,  и  с малиново вино, любезно предоставено от изба  „Трастена”.

Advertisement

Книгата ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ излезе преди седмица и вече влезе в класациите за най-продавани книги. Сборникът предлага на читателите 41 смешни, вълнуващи, поучителни и действително случили се истории, свързани с родителството. Сред авторите на текстовете в сборника са както Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, така и други, редовно пишещи в сайта Майко Мила!. В изданието е представена гледната точка не само на майката, но и на бащата, а няколко от статии са писани и от специалисти – педиатър, акушер и специалист по хранителни разстройства.

В ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ са разгледани актуални теми като ваксините, диетите, вегетарианството, здравословното хранене, раждането в чужбина, кърменето, сексът след раждане, детското столче в колата, играчките и дори отглеждането на домашни любимци. Тази книга гарантирано ще разсмее не само (младите) родители, които ще се припознаят в много от историите в книгата, но и всеки, по-широко скроен човек, който има чувство за хумор и самоирония.

Continue Reading
Advertisement