Connect with us

Музика

МАКЕДОНЦИТЕ SUPERHIKS И СЪРБИТЕ PROCES С ЛАЙВ В СОФИЯ НА 27 ОКТОМВРИ


Avatar

Публикувано

на

superhiks 1

Македонската ска-реге-рок формация SUPERHIKS пристига в България на 27 октомври, този четвъртък. Съседската банда е добре позната на българската аудитория от няколкото си концерта в София и участието си на фестивалите Kavatsi Beach Festifal и Wrong Fest. В случая те пристигат за свой пълен сет и първо гостуване на столичния клуб Терминал 1.

proces_1

Заедно с тях идва и сръбската ска-група PROCES, които ще дебютират у нас. Двете балкански имена са в процес на осъществяване на съвместно турне в региона.

SUPERHIKS са известни в страната ни от своите концерти, характерни с разнообразна по стил музика и множество забавни и хумористични текстове и коментари, с които бандата печели симпатии и нарастващ брой фенове. Сред популярните им парчета са „Rade“, „Optimi-SKA“, „Graffiti Boy“, „Toa ne sum jas“, „Na Luta Rana“, „Africa“ и други, а песента „Kolku Vreme“ дори е включена в компилацията на Строежа – Credit To The Nation.

taralezhkov_1

От българска страна към събитието ще се присъедини и МИТКО ТАРАЛЕЖКОВ, в компанията на bggz rubbit (китара, вокал), Бат’ Невен (перкусии, вокал) и сравнително все още новият член на състава – Александър Михайлов (кавал, саксофон).

Билетите за концерта на 10 ноември в Терминал 1 вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба и 12 лв. на самата дата и на място. Каси – щандовете на EVENTIM на ул. „6-ти септември“ и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. С оглед на очаквания висок интерес, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на билети!

Advertisement

Superhiks (Македония)
Facebook: https://www.facebook.com/superhiks

Proces (Сърбия)
Facebook: https://www.facebook.com/proceska

Митко Таралежков (България)
Facebook: https://www.facebook.com/Taralejkov

Continue Reading
Advertisement