Connect with us

Общество

Максим Бехар е сред най-влиятелните PR инфлуенсъри в Twitter за 2022 година

Avatar

Публикувано

на

Световноизвестната медийна компания Commetric обяви Максим Бехар за един от 50-те най-известни PR инфлуенсъри в Twitter за 2022 г.

Максим Бехар, главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., се нареди сред Топ 50 най-популярните Twitter инфлуенсъри в PR сферата в света. Проучването бе проведено от една от най-влиятелните в световен мащаб медийни агенции – Commetric. Бехар е единственият комуникационен експерт в класацията, който не е от Съединените американски щати или Обединеното кралство. Така той затвърждава своята позиция сред най-известните PR лидери в света.

Агенцията за медийни анализи Commetric използва свой доказан метод за изчисляване на индекса на популярност в Twitter, като се включват както количествени показатели – брой последователи, харесвания, отговори и др., така и качествени показатели като съдържание и релевантност.

Сред останалите PR експерти в класацията са световно признати лидери в комуникационния бранш, сред които Сара Еванс (САЩ), Стюарт Брус (Великобритания), Грегъри Галант (САЩ), Франсис Ингам (Великобритания), Джона Бърк (САЩ), Ела Минти (Великобритания), Стивън Уодингтън (Великобритания) и други. Цялата класация можете да видите тук.

Бехар е изключително активен в своите социални мрежи и често дава началото на важни дискусии относно PR бизнеса. Той твърди във всички свои медийни изявления, че социалните мрежи са бъдещето на комуникационния бизнес и всеки експерт трябва да познава отлично характеристиките на всяка една от тях, защото всички те имат своите особености.

Advertisement

По-рано тази година PR експертът Максим Бехар бе избран за втори път за „Най-добър PR специалист в Европа за 2022“ от една от най-влиятелните специализирани медии в света – PR Week. Освен PR специалист с дългогодишен опит и бивш Президент на световната PR организация ICCO, Максим Бехар е избран за международен доверен партньор (International Fellow) на британската PR асоциация PRCA. Той е и член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Бехар е автор на една от най-добрите книги за PR в момента – Световната PR революция“. Издадена първоначално в САЩ, книгата постигна забележителен успех с рекордни продажби в Amazon и бе класирана сред 100-те най-добри PR книги на всички времена от Book Authority. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на ICCO в Лондон.

Continue Reading
Advertisement