Connect with us

Lifestyle

Максим Бехар представи официално новата си книга „Пет минути до утре“

Avatar

Публикувано

на

снимка:ПР

„Пет минути до утре новата книга за лидерството по време на COVID-19 на PR експерта Максим Бехар, бе представена официално в София. Сред поканените на премиерата в книжарница „Гринуич“ бяха видни предприемачи на големия и малкия бизнес, дипломати, журналисти, професори, и артисти.

Премиерата бе предавана и на живо във Facebook пред още по-голяма аудитория от почитатели, които също станаха свидетели на представянето в реално време и успяха да разберат повече за съдържанието на „Пет минути до утре“ от автора и издателя и вдъхновението зад създаването ѝ. Книгата е и една от първите на пазара, посветена на мениджмънта по време на пандемия, и вече може да бъде закупена от всички по-големи книжарници в страната.

„Пет минути до утре“ е по-особена книга – тя визира всичко, което се случи в България и в света от 1 март тази година до момента. В нея споделям моя опит – как си преструктурирах бизнеса, какво направих с компанията си, за да не ни засегнат трусовете на кризата с COVID-19. В текста има и много примери от чужбина, главно от Европа и САЩ, съвети от доказани експерти от различни сфери, както и аналог с други кризи, например финансовата през 2008 г.“, сподели по време на премиерата Максим Бехар.

„Пет минути до утре“ е петата от книгите на Максим Бехар, които пожънаха голям успех през последните години. Последната му книга „Световната PR Революция“ достигна 8 място в Топ 100 на PR книгите на всички времена, класирана от BookAuthority.com.

В България „Пет минути до утре“ се издава от издателство „Фабер“. Авторът лично взе първия екземпляр от великотърновското издателство на 25 септември от издателя Нейко Генчев. Още от първия си ден в продажба на българския пазар книгата се радва на голям интерес от страна на читателите, като първият тираж вече е изчерпан.

Advertisement

Какво ще открият читателите в „Пет минути до утре“

Книгата „Пет минути до утре“ е своеобразен наръчник за модерните лидери, в който Максим Бехар споделя своя дългогодишен опит, както и ценни съвети за успешен бизнес. Книгата дава практически насоки как да бъдем по-гъвкави и да се адаптираме по-лесно към променящата се среда.

В книгата читателите могат да прочетат още за:

 • 100 правила на модерния лидер;
 • Хронология на COVID-19;
 • Как се отрази пандемията на бизнеса;
 • Как да се държим по време на видео срещи;
 • Нетипични съвети за типични лидери.

Какво казват другите за книгата?

 • „Написана леко и с финес, така, само както авторът умее.“ – Георги Милков, журналист
 • „Задължително четиво за модерните лидери и мениджъри.“ – Левон Хампарцумян, финансист
 • „Стилно написана, за тези, които искат да знаят истината“ – Проф. Любомир Стойков, медиен експерт
 • „Интересни идеи, които непременно трябва да прочетете.“ – Пламен Русев, IT предприемач
 • „Практиката учи най-добре, Максим го доказва от години.“ – Светлин Наков, предприемач
 • „Прочетете я, за да промените бизнеса си, а и живота си.“ – Соломон Паси, визионер
 • „Увлекателен текст за хора, които искат да бъдат чути.“ – Стефан Вълдобрев, артист в живота
Continue Reading
Advertisement