Connect with us

Култура

Максим Бехар: Сега PR бизнесът е инвестиция, която клиентите искат бързо да си възвърнат

Avatar

Публикувано

на

Водещият PR експерт събра бизнес лидери, студенти и професионалисти в областта на комуникациите от цял свят на международен мастър клас

Максим Бехар, PR експерт и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., проведе международен мастър клас за ефективните PR практики през 2023 година и важните промени в бизнеса. Той подчерта необходимостта от рентабилни комуникационни услуги, за да се задоволят изискванията и очакванията на клиентите. Темата привлече интереса както на студенти, така и на бизнес лидери и професионалисти в индустрията от цял свят. Лекцията може да бъде гледана ТУК.

PR бизнесът се променя всеки ден, но сега клиентите ни са по-взискателни от всякога. С оглед на световната пандемия и икономическата криза, компаниите по цял свят се стремят максимално да намалят разходите си и фокусират инвестициите си основно върху печалбите. Затова ние, PR специалистите, трябва да предоставяме на клиентите си бързи решения, иновативни идеи и най-вече увеличаване на продажбите“, сподели Максим Бехар.

Майсторският клас се проведе онлайн и бе организиран от Асоциацията на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, където Бехар е президент и един от основателите ѝ през 2010 г. Бехар е също така и бивш президент на Световната PR организация ICCO и сегашен неин директор по международното развитие. Той е възпитаник на Harvard Kennedy School.

Лекцията на Максим Бехар е част от поредица мастър класове с експерти в бранша, организирани от асоциацията, чиято цел е да създаде място за дискусия и обменяне на идеи за развиване на комуникационната индустрия. Освен образователни програми, асоциацията предоставя възможност на своите членове да бъдат част от международната бизнес платформа WCFA Speaker Bureau за професионални лектори, коучове и мотивационни говорители за събития на високо ниво.

Advertisement

Всички предстоящи събития на Асоциацията на Световния комуникационен форум могат да се проследят на www.wcfaglobal.com

Continue Reading
Advertisement