Connect with us

Кино

Малките титани с нов сезон по Cartoon Network

Avatar

Публикувано

на

Teen Titans Go 3

снимка: ПР

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В един от епизодите, като продължение на приключението си с Пепо, титаните бягат от студа в един близък замък, където срещат Крампус. Но какво ли ще последва? В друг от епизодите – след като колата им е прибрана поради неплатени глоби за паркиране, Робин кара Киборг да участва в голф турнир, за да спечелят пари и да си я върнат.

Новият сезон на предаването започва на 4 септември от 15.55 ч. по Cartoon Network. Като ще се излъчва всеки делник по същото време. 

Continue Reading
Advertisement