Connect with us

Кино

Марвел разкриха следващите заглавия от третата фаза на кино вселената им

Avatar

Публикувано

на

avengers age ultron

AP-04158_R2На специално събитие в Холивуд президентът на Марвел Кевин Фейги разкри заглавията на филмите, които ще влязат в третата фаза от Вселената на Марвел. Феновете ще се срещнат с добре познати персонажи, както и ще се запознаят с редица нови герои, които ще направят своя дебют на големия екран.
Следващите две мегапродукции, които Mарвел ще пусне в кината са ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, който българските фенове ще имат възможност да гледат още на 24 април 2015 г. (американската премиера е седмица по-късно – на 1 май 2015 г.), и АНТ-МЕН на 17 юли 2015 г. От Марвел разкриха заглавията и датите на допълнителни девет филма, които ще разширят Вселената им до 2019 г. Сред тях са продължения на Капитан Америка, Отмъстителите и Пазители на Галактиката, както и филми за Черната пантера, за която Фейги разкри, че ще бъде изиграна от Чадуик Боусман, Captain Marvel, Doctor Strange и Inhumans.

Ето и датите за следващите единадесет филма от Вселената на Marvel:
ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН – 1 май 2015 г. (в България – 24 април 2015.);
– АНТ-МЕН – 17 юли 2015 г.
– КАПИТАН АМЕРИКА: CIVIL WAR – 6 май 2016 г.
– DOCTOR STRANGE – 4 нември 2016 г.
– ПАЗИТЕЛИ НА ГАЛАКТИКАТА 2 – 5 май 2017 г.
– ТОР: RAGNAROK – 28 юли 2017 г.
– ЧЕРНАТА ПАНТЕРА – 3 ноември 2017 г.
– ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: INFINITY WAR PART I – 4 май 2018 г.
– CAPTAIN MARVEL – 6 юли 2018 г.
– INHUMANS – 2 ноември 2018 г.
– ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: INFINITY WAR PART II – 3 май 2019 г.

AP-08614_RНа специалното събитие редом до Фейги на сцената излязоха Робърт Дауни Джуниър (Железният човек) и Крис Еванс (Капитан Америка). За първи път пред публика беше представен и Чадуик Боусън, който ще влезе в ролята на Черната пантера – първо в третата част на Капитан Америка, а след това, през 2017 г., в самостоятелен филм. Въпреки упоритите слухове през последните дни, че Бенедикт Къмбърбач ще влезе в кожата на Doctor Strange, президентът на Марвел заяви, че ако имаше избран актьор, щеше да го обяви на събитието.

Макар че във Вселената на Марвел има много жени-герои като Черната вдовица, до сега никоя от тях не е имала самостоятелен филм. Такъв обаче предстои през 2018 г., когато е предвидена премиерата на Captain Marvel. Все още не е уточнено коя холивудска звезда ще влезе в нейната роля. Според самия Фейги, „има достатъчно време да изберем дама“.

До момента от Вселената на Марвел са излезли 10 филма. Всеки един от тях е бил номер едно в американския бокс офис за първия уикенд, а общите им приходи от цял свят надхвърлят $7 милиарда.

Continue Reading
Advertisement