Connect with us

Кино

Мария Илиева е Радост в Отвътре Навън

Avatar

Публикувано

на

Poster 70 x 100 sm Inside Out JOY April 2015

Това лято една от най-обичаните български певици Мария Илиева влиза в изцяло ново за нея амплоа и дава гласа си на емоцията Радост в най-новото приключение на Дисни и Пиксар ОТВЪТРЕ НАВЪН. Мария озвучава анимация за първи път и не крие огромния ентусиазъм, с който подхожда към новата си роля. Голямо признание за нея е и скоростното одобрение, което гигантът Дисни дава за използването на гласа на българката. Вечно позитивната Радост и една от най-обичаните български певици, чиято запазена марка е прекрасната усмивка, сякаш са създадени една за друга.

Илиева споделя, че се радва да озвучава именно Радост в ОТВЪТРЕ НАВЪН. Позитивността на героинята я прави „възхитително заразителна с щастие“, а самата Мария се вдъхновява именно от това всеки път, когато застане зад микрофона. В оригинала на филма Радост е озвучена от една от най-актуалните съвременни комедийни актриси и носител на Златен глобус Ейми Полър. Мария Илиева споделя, че ролята на Радост е страхотно предизвикателство, което й дава възможност да се докосне до талантa на толкова голяма актриса като Полър, макар и косвено.

ОТВЪТРЕ НАВЪН ще ни отведе в един свят, за който всеки от нас е мислил, но сега ще го видим визуализиран – а, именно този вътре в главата ни. Кое ни кара да се чувстваме щастливи, а в следващия момент раздразнени, откъде идва така известната омраза на децата към спанак и броколи  ще разберем с ОТВЪТРЕ НАВЪН. Затова както Мария Илиева споделя, това е филм не само за малките, но и за големите.

Мария Илиева в ролята на Радост и ОТВЪТРЕ НАВЪН ще ни заразяват със смях и емоции от 19 юни само в кината на 2D и 3D!

Continue Reading
Advertisement