Connect with us

Lifestyle

Матраци Happy Dreams в просторните стаи на Гранд Хотел Милениум София

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Новооткритият 5-звезден Grand Hotel Millenium Sofia впечатлява със своята перфектна локация на едно от емблематичните места в София, елегантност и стил.

За комфорта и качеството на съня на гостите си, хотелът избра Happy Dreams  за свой партньор при обзавеждането на 400-те луксозни стаи.

Във всяка от тях посетителите на хотела ще се насладят на здравословен сън и пълноценен релакс. Матраците модел  Джъмбо Империал , произведени по хибридна технология, предлагат перфектна опора и разточителен лукс със своята премиум височина от  30 см.

Продуктите на Happy Dreams допринасят и за финалните щрихи в обзавеждането на стаите. Тапицираните спални са в хармония с луксозния дизайн на интериора, а протекторите за матраци с Теncel гарантират добра хигиена и здравословна среда по време на сън.

Advertisement

Партньорството през годините 

„Нашата мисия винаги е била качествен сън. Това всъщност означава грижа за здравето и комфорта по време на така важните часове за релакс и почивка. Вярваме, че нашите матраци ще допринесат за цялостното преживяване в Гранд Хотел Милениум София“ – коментираха от Happy Dreams.

Happy Dreams е верига магазини за премиум продукти за здравословен и качествен сън. В магазините Happy Dreams предлагаме както матраци, произведени в България със запазения знак на Happy Dreams, така и премиум продукти на световните лидери Tempur, Sealy, Stearns & Foster, Тechnogel, White Boutique, Epicrest.

Continue Reading
Advertisement