Открийте ни и в

Tехнологии

Международните изложения Светът на мебелите и Техномебел вече са самостоятелни формати

MIKA

публикувано

на

Изграждане на устойчива бизнес платформа, прецизиране, развитие на потенциала и секторен растеж. Тези ключови елементи са в основата на всяко изложение. Затова от тази година двата основополагащи бизнес формата за мебелната промишленост у нас – международните изложения Светът на мебелите и Техномебел, ще се провеждат самостоятелно. Това ще се случи съответно между 18-21 март и 27-30 април.

Възможността за прецизиране, желанието за надграждане на бизнес платформата, възходящите тенденции, нарастващият интерес към посещение и участие на фирми от България и чужбина през последните години са основни предпоставки за решението. „По този начин Техномебел и Светът на мебелите ще могат да донесат още повече ползи на бизнеса. Всяко от двете изложения ще може да развие своя потенциал“, коментират организаторите.

Последното общо издание привлече над 12 000 посетители от България и чужбина. Заети бяха всички изложбени зали на Интер Експо Център. Върху близо 15 000 кв.м. щандове разположиха над 190 компании от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Турция и Украйна. Те предложиха машини, технологии, материали, мебели, текстил и декорации на повече от 450 световни бранда. За първи път се проведе форумът Conceptual Talks, в който взеха участие над 180 души. А по програмата Hosted buyers пристигнаха собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия.

Светът на мебелите 2020

От 18 до 21 март изложение Светът на мебелите ще събере различни стилове класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели. Изложението среща производители, дистрибутори и представители на различни брандове с потенциални бизнес-партньори от страната и чужбина. Самостоятелното провеждане на Светът на мебелите дава възможност за включване на нови тематики и развиване на съпътстващата програма. След като последното издание регистрира 50% ръст на чуждестранното участие, чрез новия си формат бизнес-платформата ще може да разшири международния си характер.

В профила на Светът на мебелите влизат: корпусни и тапицирани мебели, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, офис мебели, интериорен текстил и други.

Техномебел 2020

От 2020 г. Техномебел ще се провежда през година. „Това дава възможност на изложителите да представят световните новости от interzum и Ligna по подобаващ начин пред производители, дизайнери и архитекти. Новият формат ще затвърди Техномебел като едно от водещите изложения за бранша на Балканите, превръщайки го в пресечна точка за бизнеса на Източна Европа“, коментират организаторите.

Увеличените изложбени площи и самостоятелната рекламна кампания ще дадат възможност да се развие пълният потенциал на тематиките в Техномебел, включващи профилите: дървообработващи машини и оборудване, материали за производство на мебели, инструменти, консумативи и бояджийска техника, машини и материали за тапициране на мебели, мебелен обков, детайли и механизми, лепила, лакове и други.

Подготовката за Светът на мебелите и Техномебел през тази година тече на пълни обороти. Как да се включат компаниите могат да открият на www.furnitureexpo.bg и www.technomebel.bg.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

Huawei обновява дизайна на AppGallery до изцяло ново изживяване при търсене

MIKA

публикувано

на

от

България е една от първите държави в Европа, в които дизайнът на AppGallery, собственият магазин за приложения на компанията, предлага изцяло нов начин на откриване и ползване на хиляди приложения и игри. Новият дизайн на AppGallery усъвършенства интуитивността при търсене, видимостта на ключово съдържание, включително локално такова, улеснява навигацията в галерията и е предпоставка за още по-ползотворно сътрудничество на Huawei с локалните доставчици на приложения.

Развитието на дизайна на AppGallery отразява успеха на самата екосистема от приложения, достъпна през собствения магазин на Huawei с потребителска база, вече надхвърляща 500 милиона активни потребители месечно. Новият дизайн подчертава всички приложения и игри с по-големи и дръзки елементи по време на цялото потребителско изживяване.

Свеж дизайн при търсене

С изцяло новия интерфейс на AppGallery, Huawei се фокусира върху интерактивно търсене, което позволява приложенията да се показват с поразителни визуални ефекти и допълнително дигитално съдържание, в по-малко стъпки. Този подход е в полза на по-доброто комуникиране и промотиране на повече приложения от разработчиците, като те са по-бързо и лесно откриваеми от потенциалната си аудитория.

Например, в раздел „ Препоръчани“ приложенията са подредени под формата на карти. Това означава, че потребителите не само виждат селекция от приложения и игри, ръчно подбрана от екипа на AppGallery, но могат да получат и подходящо свързано съдържание, включително статии, експертни ръководства и отзиви. Препоръчаните раздели се актуализират на всеки 3 дни, подобрявайки потребителското преживяване. Потребителите ще могат да превъртат отгоре надолу като ще и от нови към по-стари публикации.

В новия интерфейс точно под раздела “Препоръчани” се намират разделите „Кампании“ и „Подаръци“, едни от най-популярните секции сред активните потребители. Разделът “Кампании” предлага промоции, включително лотарии, кешбек оферти и предизвикателства, за спечелване на награди. Повечето от предложенията са локализирани, което води до по-високо ниво на взаимодействие с потребителите. Разделът “Подаръци” позволява на потребителите да спечелят подаръци от разработчиците на приложения в замяна на изтегляне или регистрация в техните приложения. Това може да включва безплатни премиум услуги за определен период или допълнителни кредити, които да се използват в игри и са чудесен механизъм за разработчиците, с който да стимулират потребителите да правят нови търсения в AppGallery.

„Приложения“ и „Игри” вече могат да бъдат разгледани в два ексклузивни раздела, които предлагат на потребителите по-разширено и фокусирано търсене. Освежени са и самите страници на приложенията с цел улесняване на потребителите при откриване на отзиви и оценки.

Изобилие от дигитално съдържание

“AppGallery се обогатява с нови ключови локални и глобални приложения всеки ден и ние искаме нашите потребители да се възползват от това растящо богатство от съдържание“, споделя Лонгруи Циу, мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония. „Обновеният дизайн на AppGallery позволява на потребителите ни лесно да разглеждат подбраното специално за тях съдържание и да откриват неочаквани изкушения“

Основен фокус на Huawei е да предоставя приложения с локално значение за потребителите, поради което в новия дизайн на AppGallery ще бъде давано предимство на местните тенденции и нужди. Редакционен екип ще се грижи за визуализирането на съобразени с тях приложения и игри, както и за редакционно съдържание с ценни идеи, съвети и специални селекции на скрити съкровища.

AppGallery предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително игри, социални медии, образование, фото&видео, храна&напитки, транспорт&билети, пазаруване и други. Сред премиум предложения на AppGallery са приложението за съобщения и обаждания Viber, приложението за градска мобилност Moovit, европейската услуга за онлайн обучение, базирана на игри, Kahoot!, и много други. На локално ниво вече успешно са интегрирани приложения на Банка ДСК, ПИБ, Пощенска банка, ЦКБ, ОББ, phyre, iCard, ePay, “Теленор”, A1 и VIVACOM, включително техните дигитални портфейли A1 Wallet и Pay by VIVACOM, Happy Delivery, Foodpanda, Grabo, Bulsatcom, Vbox, Yellow Taxi, АБВ Поща и още много.

Новата версия на AppGallery стартира в Европа на 15 Януари в избрани държави, сред които е и България.

Продължете понататък

Tехнологии

Всички смартфони Nokia са с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина на VIVACOM

MIKA

публикувано

на

от

Клиентите, закупили устройството в комбинация с план Smart L+, получават по 10 000 МВ месечно до края на договора

От днес клиентите на VIVACOM могат да се възползват от специална онлайн промоция с отстъпка до 100 лв. на всички смартфони Nokia. Промоционалната цена на устройствата е валидна при закупуване в брой или на лизинг в комбинация с план Smart L+. Всички потребители, възползвали се от офертата до 31 януари, ще разполагат с по 10 000 МВ трафик месечно до края на договора. В промоцията са включени всички смартфони Nokia и клиентите могат да избират между устройства с различна цена и характеристики спрямо нуждите си.

С отстъпка може да бъде закупен най-новият модел на марката в търговската мрежа на VIVACOM – Nokia 5.4. Той предлага 6,39-инчов HD+ дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения, четворна основна камера и адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект подпомагащ технологията Adaptive Battery, благодарение на която Nokia 5.4 издържа до 2 дни с едно зареждане. Смартфонът поддържа кинематографичен видеозапис и има фабрично поставен протектор върху дисплея.

С намаление до 100 лв. се предлагат и актуалните модели Nokia 2.4 и Nokia 3.4. Те съчетават стилен дизайн с функционалност и отлични работни характеристики. Nokia 3.4 е оборудвана с 6.39-инчов HD+ дисплей, тройната задна камера с изкуствен интелект и 8 МР селфи камера. Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн.

Страхотен избор е и Nokia 2.4. Устройството разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей за максимално удобство, със съотношение на екрана 20:9. Моделът предлага двойна основна камера и разполага с голяма батерия с капацитет 4 500 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. И трите устройства ще получат гарантирана актуализация към Android 11, както и актуализации за сигурност за поне три години.

Промоционалните условия са валидни до 31 януари 2021 г. в онлайн магазина на VIVACOM.

Продължете понататък

Горещо