Connect with us

Музика

Мила Роберт отбелязва 10 години на сцена откакто пее по баровете с юбилеен концерт

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

„Навършват се 10 ГОДИНИ от както за първи път пях самостоятелно в бар. Много неща се промениха, супер благодарна съм за пътя си и как стъпка по стъпка се развива, няма нищо рязко, няма хитове, грамита, червени килими, радио ротации, но има постояснтво, растеж, любопитство, много смях, мъкнене на техника, комуникация, смисъл, пълни концерти, рандъм танци, квартални кръчми, пълни концерти, хиляди часове пред музикален софтуер, напрежение, любов и най-вече вяра. Вяра, че щом толкова ми се прави нещо – това трябва да правя. Вяра че може би бих могла, чрез музика да нося вяра не само на себе си. Всеки заслужава да прави това, което обича, без значение какво е то.“ – споделя Мила Роберт.

Мила бе номинирана за жена на годината за 2020 година от списание Grazia, а през 2021 бе включена в класацията на списание Forbes “30 под 30“. Тя има един албум „Еготрип“, който бе номиниран за албум на годината от БГ радио и две ЕР-та „Do4uvane” и „Gap Summer”.

„Тук съм, на тази земя, за да нося светлина до колкото това е възможно. Идеята на концертите ми е да преживеем нещо всички заедно в безопасна среда без да се съдим, да се погледнем от високо и да се чувстваме едно.“ – споделя Мила.

На 25.02 празнуваме в Бар Петък с all ages събитие, а за да е още по-достъпно цените на билетите са по-ваш избор – от 5лв до 50лв билети. Шоуто ще е по-различно, ще разглеждаме растежа на Милето Ро хронологично и ще има изненади.

Advertisement

Билети: http://bitly.ws/AxT8

Continue Reading
Advertisement