Connect with us

Музика

Мила Роберт продължава промяната

Avatar

Публикувано

на

1

снимка:ПР

„Ме4ка“ е новата песен продължение на POKEMON

„Тази песен е направена от много любов. Винаги съм била супер цинична към любовта, защото никога не съм вярвала, че мога да кажа „завинаги“. – споделя Мила Роберт относно новата си песен.

„Мечка е песен, която манифестира любов в живота ми, има магически сили, това мога да кажа за нея.“

Клипът към песента е сниман на българското Черноморие, в Равда, а режисьор отново е Жоро Пеев. За снимките към видеото Мила се подготвя близо половин година,  като от процеса включва и интензивни тренировки по Pole Dance.

„Цялата бях в синки от пилона, но бях много щастлива, че съм успяла. Почти не ми оставаше време да спя, но много добре се получи!“ – смята екстравагантната изпълнителка.

Advertisement

„Ме4ка“ е вторият сингъл от предстоящият албум „Сърце“, в който влиза и последния хит на изпълнителката “Покемон”. Проектът представлява микс от музикални жанрове и елементи, които имат за цел да провокират публиката и да покажат колко тънки са границите между различните музикални стилове. Колкото по-развит става светът и хората пътуват и споделят мирогледи, толкова по-често се случва да има културни взаимодействия и именно това е в основата на концепцията.

„Игра с тъмните и романтични моменти от манталитета на българина. Това е идеята на целия проект „Сърце“, по който работя вече повече от година. Чрез него искам да направя една много красива балканска картина от музика и видеа.“ – споделя Мила Роберт.

„Слушайте песента, че да сте влюбени цяло лято!“ – е заключението на Мила.