Connect with us

Култура

Мира Добрева е водеща на „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ този уикенд

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Едно от най-популярните лица на Българската национална телевизия Мира Добрева ще бъде водеща на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ на 6 и 7 август между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1.

Често ме питат за две формули, които хората смятат, че зная: кои са формулите на дълголетието и на успеха. За първата, столетниците са ме уверили, че се крие в една дума: ТРУД. Непрестанен, самоотвержен, дори непосилен понякога труд. За втората формула, годините са ме убедили, че отговорът е… същият: ТРУД. 

Когато си готов на безкрайна работна седмица. Когато си влюбен в работата, а не в очакването на наградата, когато си готов да чуеш всяко злословие и да понесеш всяко неодобрение, когато си готов да учиш още и още. Когато почиташ учителите си като свои родители… тогава знаеш – без трудност няма успех“, споделя Мира Добрева.

Специалното лятно издание на сутрешния блок „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ ще се излъчва между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1. Всеки уикенд през август зрителите на обществената телевизия ще посрещат на екрана различен водещ, който със своя индивидуален стил и присъствие ще допринася за разнообразието от теми и гости в студиото.

Advertisement

Гледайте „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ през август – между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1! През септември очаквайте предаването „Денят започва с Георги Любенов“!

Continue Reading
Advertisement