Connect with us

Култура

Мис Скарлет и Херцогът – с нов сезон по Epic Drama

Avatar

Публикувано

на

Epic Drama Miss Scarlet and the Duke s03 2 jpg

снимка: Epic Drama

От 21 февруари, почитателите на костюмната драма ще могат отново да проследят огнените взаимоотношения между Елайза (Кейт Филипс) и „Херцога“ (Стюарт Мартин) в новите шест епизода приключения в най-мрачните потайности на Лондон от 1800-те. Новият сезон на „Мис Скарлет и херцогът“ по Epic Drama ще се излъчва премиерно във вторник от 22:00 часа с повторение в събота от 19:35 часа. Изчезнал илюзионист, корупция в полицията, неочаквана възможна финансова инжекция и експлозивен финал на сериала.

Елайза взима своя дял нови и изненадващи предизвикателства, докато се бори да изгради детективската си агенция. Освен досадните си случаи, мис Скарлет трябва да се бори с нарастващото съперничество от страна на конкурентна агенция… и както винаги, инспектор Уилям Уелингтън остава най-неразрешимата ѝ мистерия. Когато красива жена от детството му привлича вниманието на Уилям, това ще постави ли край на работните взаимоотношения между мис Скарлет и „херцога“?

Сезон втори ни остави потресени, когато частният детектив Наш бе прострелян, тъкмо след като Елайза се бе споразумяла да работи с него.  Още по-смайващото беше, че действителната цел на нападението се оказа именно… Елайза.

Advertisement

Изненадите в новия сезон включват известен илюзионист, който изпълнява номера с изчезването и буквано се изпарява във въздуха, с което хвърля цял викториански Лондон в смут. Елайза отново се среща с Арабела Хърбърт, момичето, което е превърнало живота й в ад, когато е била малка. Когато заподозира Арабела – сега вече мила, съобразителна и невероятно популярна жена – че е престъпничка, никой – освен Херцогът – не иска да повярва в това.

По-нататък в сезона, Елайза се оказва сама в отдалечена част на Франция, когато се опитва да проследи печално известен каторжник. Оказва се, обаче, че не е единствената, която се бори за наградата за залавянето му. В устрема към успех, Елайза открива наследник на непоискано наследство и се озовава на крачка от това да спечели сума пари, която може драматично да промени живота й.

Когато обаче надпреварата с времето я кара да се обърне за помощ към Херцога, едно разкритие за личния му живот може да направи съвместната им работа невъзможна.

В кулминацията на сезона, Елайза получава нежелано съобщение по сутрешната поща. За да намери изпращача на смъртоносния пакет, тя отново се обединява с Херцога, Моисей и дори стария си враг – Патрик Наш. До къде ще стигне всичко това, обаче?!

Advertisement

„Мис Скарлет и херцогът“, сезон 3 – ексклузивно за Централна и Източна Европа по Epic Drama – премиерно във вторник от 22:00 часа с повторение в събота от 19:35 часа.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, както и във видеотеката на Булсатком, в мрежата на А1 България, във видеотеката на Vivacom и на VIVACOM EON TV.

За програмата на Epic Drama канала посетете www.epicdrama.bg Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria