Connect with us

Lifestyle

Михаела Павлова от „София ден и нощ“ Fashion в ексклузивна фотосесия с новата колекция на Madlen Fashion

Avatar

Публикувано

на

Madlen Fashion 11

Нашумялата българска марка Madlen Fashion посреща новият сезон с ексклузивни модни решения за есента.  Дизайнерите залагат на топлината, за да привлекат любителите на модата в България и да ги накарат и в ежедневието да изглеждат неповторими. Цветовете са топли в унисон с настъпилата есен. Декорациите са блестящи – от кристали и перли, до нежни верижки и ръчни бродерии. Всеки един от моделите е изпипан до последен детайл, който води към един уникален стил. Платовете са актуалните кашмир, поплин, висококачествен памук и модерните еластични материи.  Дизайнерите на Madlen черпят вдъхновение от малките красоти и радости, които ни заобикалят в ежедневието, от хубавите емоции и чувства. Облечени с дрехите на модния бранд няма как да останете незабелязани на улицата. Силуетът е строго индивидуален, а линията е предимно елегантна и изчистена.

madlen-fashion-9

снимка: PR

madlen-fashion-8снимка: PR

madlen-fashion-7

снимка: PR

Мотото на модния бранд от тази година е:

Избери всеки ден Мадлен!

Той трансформира основните тенденции, за да предложи на клиентите си уникален стил, изразен с ярки цветове, настроения и материали. Тоалетите са подходящи за динамичните и модерни дами, които искат да стоят далеч от стереотипа. Тези, които винаги се забелязват и впечатляват. Тези, които живеят в един модерен и динамичен свят – без ограничения. Мода за необикновените, различните, стилните, вдъхновяващите и незабравимите. Удобството е също сред основните приоритети на Madlen Fashion.

Advertisement

madlen-fashion-5

снимка: PR

madlen-fashion-3

снимка: PR

Михаела Павлова от най-гледаното тв риалити „София ден и нощ“ повярва на Madlen Fashion и засне ексклузивна фотосесия с последнияте творения на модната марка.

madlen-fashion-1

снимка: PR

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement