Connect with us

Музика

Михаела Филева представя нов албум с концерт в голям столичен клуб

Avatar

Публикувано

на

MihaelaFileva Inkognito poster

Дебютният албум „Инкогнито” на горещата звезда Михаела Филева ще бъде факт на 28 май (четвъртък), когато певицата ще го представи на живо в София Лайв Клуб в акомпанимента на музикантите Краси Тодоров – клавишни, Васил Крумов – китари и Васил Вутeв – ударни.

Специални гости на събитието ще са Били Хлапето, VenZy, Графа, Прея и Дивна, с които Михаела има общи песни в албума й. Специален гост ще е Маестро Живко Петров, който е автор на „Фантазия“, също включена в „Инкогнито”. Очаква се на сцената да се появят още гост-музиканти, с които младата изпълнителка е работила по дебютния си компакт-диск.

Звездата на Михаела Филева изгря с появата на големия хит „Опасно близки” с участието на VenZy и след успеха на „Когато ти трябвам” с Били Хлапето. Михаела е забелязана от продуцентите й от Монте Мюзик след участието й в първия сезон на X Factor, а Графа е автор на част от песните от албума й. През последните две години красивата певица изпълни още хитовете – „Приливи и отливи”, „Едно наум”, „И аз съм тук”, участва в „А дано, ама надали” с Графа и VenZy, както и в „На ръба на лудостта” с Графа, като последната е актуален сингъл в момента. Всички изброени песни с изключение на „А дано, ама надали“, още пет нови трака и шест бонус парчета оформят съдържанието на дебютния “Инкогнито”.

След повече от 2 години работа албумът е готов, а посетителите на премиерата му ще имат привилегията да видят и чуят първи на живо новите песни на Михаела и хитовете, които всички обичат и познават.

Билети за събитието вече се продават в мрежтата на eventim.bg на цена от 10 лв., а на място феновете ще могат да получат достъп до концерта срещу 15 лв.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement